Στίβος: Κορυφαία επίδοση όλων των εποχών από τη Φέρρα

Με χρόνο 38.01 η Ανδριάνα Φέρρα τερμάτισε 1η στα 300 μέτρα στη διάρκεια της ημερίδας κλειστού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και πέτυχε την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα.

Στα πρόσωπα της ημέρας και η Ανδριάνα Φέρρα στους αγώνες κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η αθλήτρια του Ολυμπιακού κατέχει από σήμερα την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στα 300 μέτρα.

Πήρε την 1η θέση στην πρώτη τελική σειρά σε 38.01 και βελτίωσε το 38.33, που είχε η Χριστίνα Πανάγου από το 1999. Η Φέρρα δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση και σε θέση να τρέξει κάτω από 55.00 τα 400 μέτρα.

«Είμαι συναισθηματικά φορτισμένη ύστερα από αυτή την επίδοση»

«Είμαι πολύ χαρούμενη, φορτισμένη συναισθηματικά, που βγήκε  μια επίδοση αυτού του επιπέδου. Οι δύο κούρσες που έκανα στη σεζόν δεν αντιπροσωπεύουν την κατάσταση μου. Είναι σημαντικό για μένα που βγήκε αυτός ο χρόνος, μου δείχνει πως σύντομα θα πετύχω επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων μου στα 400 μέτρα.  Ευχαριστώ την ομοσπονδία που έκανε αποδεκτό το αίτημα μας και έβαλε το αγώνισμα στο πρόγραμμα», δήλωσε η Φέρρα συγκινημένη από την σημερινή της επιτυχία.

Καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Λευκάδας) που ήταν νικήτρια στη δεύτερη σειρά με 39.01 και τρίτη η Μαρίτα Αργυρού (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) 39.35.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παγκόσμιο ρεκόρ ο Θανάσης Γκαβέλας

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News