Στίβος: Φετινό ρεκόρ για την Πόλακ με 4,45 μ.

Στις αθλήτριες, που ξεχώρισαν στο πρωινό πρόγραμμα της ημερίδας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ήταν και η Ελένη Πόλακ, η οποία στον τρίτο αγώνα της στη χειμερινή περίοδο έκανε φετινό ρεκόρ με άλμα στα 4,45μ.

Βελτίωσε τις επιδόσεις της η Ελένη Πόλακ, που εξαιτίας και του προβλήματος στη μέση δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγάλει το πραγματικό της πρόσωπο. Σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πάντως, η αθλήτρια του ΑΟ Μεγάρων ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν, καθώς ξεπέρασε τα 4,45 μ. στο επί κοντώ και πέτυχε φετινό ρεκόρ στον τρίτο αγώνα της.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη βελτίωσε το 4,43 μ., που είχε πετύχει στον πρώτο της αγώνα στη σεζόν, στο Νεβέρ. Στη συνέχεια είδε τον πήχη στα 4,60 μ.., ύψος στο οποίο είχε καλές προσπάθειες. Η αθλήτρια θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στην ημερίδα του ΣΕΦ στις 13 του μηνός κι έπειτα θα είναι παρούσα στο μίτινγκ του Λιεβέν. Στη συνέχεια θα πάρει μέρος στο μίτινγκ επί κοντώ στο Κλερμόν Φεράν.
Η Πόλακ ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,25 μ., ύψος που ξεπέρασε με την δεύτερη, πέρασε με την πρώτα τα 4,35 μ. κι έπειτα άφησε τα 4,40 μ. για να περάσει με την δεύτερη τα 4,45 μέτρα.

Δεύτερη στο επί κοντώ ήταν η Ηρώ Βραδή (Κερκυραϊκός ΓΣ) με 3,65 μ. και τρίτη η Μιλένα Ποστίκα (ΑΟ Μεγάρων) με την ίδια επίδοση.

Νικήτρια η Γκούσιν στο ύψος

Τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν πραγματοποίησε σήμερα η Τατιάνα Γκούσιν (ΑΟ Κηφισιάς) που ήταν νικήτρια στο ύψος με 1,83 μέτρα. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και θέλει να επιστρέψει και πάλι σε επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων της. Δεύτερη με 1,76 μ. ήταν η Ελευθερία Χριστογεώργου (ΓΣ Κηφισιάς) με 1,76 μ, και τρίτη η Δέσποινα Μαλταμπέ (ΑΕ Μεσογείων) με 1,73 μέτρα.

Η Ράπτη επικράτησε στο τριπλούν

Η Σωτηρία Ράπτη (ΑΓΣΙ) ήταν νικήτρια στο τριπλούν με 12,60 μ., στον πρώτο της αγώνα που κάνει με στόχο το καλοκαίρι να είναι παρούσα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας της. Η νεαρή αθλήτρια της Δέσποινας Παπαβασιλάκη χρειάζεται επίδοση πάνω από τα 12,85 μ., που έδειξε πως είναι σε θέση να πετύχει στις διοργανώσεις που έχει μπροστά της.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παγκόσμιο ρεκόρ ο Θανάσης Γκαβέλας

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Κορυφαία επίδοση όλων των εποχών από τη Φέρρα

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News