ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Απών ο Ρότζερ Φέντερερ από το Τόκιο
Άλλο ένα όνομα στο απουσιολόγιο των Ολυμπιακών Αγώνων προστέθηκε σήμερα, 13 Ιουλίου, με τον Ρότζερ Φέντερερ να ανακοινώνει πως δεν θα βρίσκεται στο Τόκιο.
Ο Ελβετός τενίστας, λόγω τραυματισμού, δεν θα μπορέσει εν τέλει να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω των λογαριασμών του στα socia media.
Ο Ελβετός τενίστας αντιμετώπισε αρκετά πρβλήματα τραυματισμών και φέτος και για αυτό αποφάσισε να μείνει εκτός της μεγάλης διοργάνωσης. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως στοχεύει να επιστρέψει στην αμερικάνιο τουρνουά του καλοκαιριού, κάνοντας γνωστό πως η απουσία του από το Τόκιο είναι κάτι το οποίο τον απογοητεύει.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο «Βασιλιάς»:
«Κατά τη διάρκεια της σεζόν του γρασιδιού, δυστυχώς είχα ένα πισωγύρισμα με το γόνατό μου, κάτι που έπρεπε να αποδεχτώ και να πάρω την απόφαση να αποσύρω τη συμμετοχή μου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Είμαι πολύ απογοητευμένος, καθώς κάθε φορά που εκπροσωπούσα την Ελβετία στους Ολυμπιακούς ήταν μεγάλη τιμή. Ήδη έχω ξεκινήσει τη θεραπεία και ελπίζω να επιστρέψω αργότερα αυτό το καλοκαίρι. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλη την ελβετική αποστολή, θα τους υποστηρίζω από μακριά».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
