ΤΟΚΙΟ 2020: Ο Ούγκο Ουμπέρ μεγάλωσε με... γαλλικά και πιάνο

Ούγκο Ουμπέρ, ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στη φάση των «16» του Ολυμπιακού τουρνουά, μεγάλωσε με γαλλικά και πιάνο και δεν είναι κλισέ.

Είναι μια από τις κλασικές εκφράσεις, όταν θέλουμε να απευθυνθούμε σε κάποιον της υψηλής κοινωνίας. Εσύ μεγάλωσες με «γαλλικά και πιάνο» λέμε, μόνο που στην περίπτωση του Ούγκο Ουμπέρ, αυτή η φράση παίρνει σάρκα και οστά.

Ο Γάλλος τενίστας θα βρεθεί στον δρόμο του Τσιτσιπά, για τη φάση των «16» του Ολυμπιακού τουρνουά στο Τόκιο. Εκεί θα είναι αφοσιωμένος στον στόχο της 8αδας, αλλά πολύ πιθανόν αν τον πετύχει κάποιος στο Ολυμπιακό χωριό, να έχει αναλάβει την ψυχαγωγία των αθλητών παίζοντας πιάνο.

 

«Ξεκίνησα με την αδερφή μου, την ίδια περίοδο που ξεκίνησα το τένις. Αγαπώ τη μουσική, παίζω λίγο ηλεκτρική κιθάρα, αλλά είμαι καλύτερος στο πιάνο» ισχυρίζεται ο ίδιος. Ακόμα και όταν βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Γαλλικής Ομοσπονδίας, στην ηλικία των 12, πάντα είχε ένα πιάνο στο δωμάτιό του.

«Όταν παίζεις πιάνο είσαι μόνος σου. Είναι υπέροχο να μπορείς να βρίσκεις χρόνο μόνος σου και να τον απολαμβάνεις. Στο τένις συμβαίνει το αντίθετο». Ο Ουμπέρ δηλώνει πως δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι που παίζει συχνότερα, αλλά του αρέσουν τα soundtrack του Τιτανικού και του Τζέιμς Μποντ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News