ΤΟΚΙΟ 2020: Αγωνία στο Τόκιο, τραυματίστηκε ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπεσε στο έδαφος κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ουμπέρ με πρόβλημα στο δεξί του πόδι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 1-0 σετ του Ουμπέρ, ισοφαρίστηκε στο ταιμπρέικ και στον τελευταίο πόντο του δεύτερου σετ τραυματίστηκε, κάτι που τον ανάγκασε να πάρει ιατρικό τάιμ άουτ. Σε μία αλλαγή κατεύθυνσης το δεξί του πόδι κόλλησε στο κορτ και ο Έλληνας ένιωσε αμέσως πως κάτι δεν πάει καλά. 

Με ιδιαίτερη αγωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις και η Μαρία Σάκκαρη, καθώς μετά το παιχνίδι με τον Ουμπέρ, ο Τσιτσιπάς είναι προγραμματισμένο να αγωνιστεί με εκείνη ως παρτενέρ στο μικτό διπλό. Μετά από διακοπή ενός τετάρτου, συνεχίζεται κανονικά το ματς, από το 1-1 σετ που σταμάτησε, μένοντας να δούμε την κατάστασή του και πόσο τον έχει επηρεάσει ο τραυματισμός.

Πάντως, στο ξεκίνημα του τρίτου σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής μοιάζει να πατάει καλά το πόδι του, σε ένα – αν μη τι άλλο – ελπιδοφόρο σημάδι για την κατάσταση της υγείας του. Ωστόσο μοιάζει να δυσκολεύεται στις αλλαγές κατεύθυνσης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί, σε αρκετές περιπτώσεις, να ακολουθήσει τα δυνατά χτυπήματα του αντιπάλου του. 

Πλέον το ζητούμενο είναι κατά πόσο ο Στέφανος θα καταφέρει να αγωνιστεί στο μεικτό με τη Μαρία, κάτι που θα φανεί στο αμέσως προσεχές διάστημα, όταν το γόνατό του θα κρυώσει και θα φανεί καλύτερα το μέγεθος του προβλήματος.  

Δείτε τη στιγμή το τραυματισμού του Στέφανου: 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News