Σερένα Γουίλιαμς: Γιατί δεν ανέφερε τον πατέρα της στην αποχαιρετιστήρια ομιλία της

ΑΠΕ

Στον Οσκαρικό «Βασιλιά Ρίτσαρντ» μάθαμε ότι η Σερένα και η Βίνους Γουίλιαμς χρωστούν τα πάντα στον πατέρα τους. Όμως δεν έγινε αναφορά σε αυτόν στην αποχαιρετιστήρια ομιλία της Αμερικανίδας.

Η παράσταση έλαβε τέλος στο Arthur Ashe Stadium. Εκεί που μας αποχαιρέτησε μια από τις καλύτερες αθλήτριες στην ιστορία, η Σερένα Γουίλιαμς.

Ίσως η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών, δεν μπόρεσε να νικήσει την αντίπαλό της, Ajla Tomljanovic, και κρέμασε τη ρακέτα της σε ηλικία 41 ετών.

Περισσότερα από είκοσι χρόνια καριέρας και ένα λαμπρό ρεκόρ με 23 τίτλους Grand Slam άφησε πίσω της η Αμερικανίδα, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μετά τον αγώνα. Όταν ευχαρίστησε όλη την ομάδα της, τον σύντροφό της, την οικογένεια της και φυσικά τους θαυμαστές της.

Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία της, η Σερένα αναφέρθηκε στη μητέρα της, στην αδερφή της Βίνους, τον σύντροφό της, τους followers της, το κοινό στο Arthur Ashe στο Us Open. Στους πάντες εκτός από τον πατέρα της, Richard Williams.

Κι όμως, ο 80χρονος σήμερα Ρίτσαρντ Γουίλιαμς είναι ο δημιουργός της καριέρα των αδερφών Γουίλιαμς, κάτι που είναι σαφές εκτός των άλλων και στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Βασιλιάς Ρίτσαρντ».

Σύμφωνα με την Ισπανική Marca, ο λόγος που η Σερένα δεν ανέφερε τον πατέρα της Ρίτσαρντ ήταν γιατί δεν βρισκόταν στις εξέδρες καθώς δεν είναι καλά στην υγεία του.

Αναφορά στο πρόσωπό του θα μπορούσε να προκαλέσει συναισθηματικό όλεθρο στην Αμερικανίδα πρωταθλήτρια κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. Ενδεχομένως και στον Ρίτσαρντ αν την άκουγε.

Ήδη από το 2017 ο γιατρός του 80χρονου Ρίτσαρντ είχε πει ότι έπασχε από άνοια και σοβαρή εγκεφαλική βλάβη εδώ και χρόνια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News