Τσιτσιπάς - Νόβακ 2-0: Καλή προθέρμανση πριν από τον Τσόριτς

Με εύκολη νίκη με 2-0 σετ επί του Αυστριακού Ντένις Νόβακ ξεκίνησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς την προσπάθειά του για την κατάκτηση του τίτλου στο ATP500 της Βιέννης.
Μετά την ήττα του στον τελικό της Στοκχόλμης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετακόμισε στη Βιέννη για το 500άρι τουρνουά της αυστριακής πρωτεύουσας, στη συνέχεια της αναζήτησής του 10ου επαγγελματικού τίτλου του.
Το ξεκίνημα του απέναντι στον ντόπιο Ντένις Νόβακ (Νο 155) ήταν ό,τι έπρεπε για προθέρμανση, αφού ο Στέφανος έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει τη νίκη με 7-6 (2), 6-2 και την πρόκριση στους «16». Εκεί την περιμένει ο Κροάτης Μπόρνα Τσόριτς (Νο 25), απο τον οποίο έχασε φέτος στο Σινσινάτι, ενώ είχε ηττηθεί και το 2020 στο US Open.
Στο ματς κόντρα στον Νόβακ, ο Τσιτσιπάς δέχτηκε μπρέικ στο 3-3 κάνοντας πολλά λάθη, και προσπάθησε να το πάρει πίσω άμεσα, όταν προηγήθηκε με 40-0. O Νόβακ ισοφάρισε, αλλά με δύο νέους πόντους ο Στέφανος έκανε το μπρέικ και ισοφάρισε σε 4-4. Το σετ οδηγήθηκε στο τάι-μπρέικ, όπου ο Τσιτσιπάς κυριάρχησε πλήρως με 7-2.
Ξεκίνημα με μπρέικ για τον Έλληνα τενίστα στο δεύτερο σετ και αμέσως μετά ένα γρήγορο 2-0. O Στέφανος έκανε και νέο μπρέικ στο 3-1 για να προηγηθεί με 4-1 απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέμεινε από ιδέες και ενέργεια και να φτάσει εύκολα στο 6-2.
Ο Τσιτσιπάς είναι το Νο 2 του ταμπλό, καθώς το Νο 1 ανήκει στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η μόνη αλήθεια για τον Ελ Καμπί!
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Βίντεο ντοκουμέντο! Ο φροντιστής της Ενωσης καλούσε τον πάγκο για... ντου μετά το τέλος του ματς
- Αράο Παρασκήνιο: Δέχθηκε κρούση από ομάδα της Super League
- Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση έως την Κυριακή του Πάσχα - 30αρια το Μεγάλο Σάββατο, πώς θα σουβλίσουμε αρνί
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε Μπιλμπάο - ΠΑΟΚ, Ναντέρ - ΑΕΚ και τα ματς του Champions League