Μαρία Σάκκαρη: Η συμβουλή από τη θρυλική Ναβρατίλοβα ενόψει WTA Finals

ΑΠΕ

Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα τόνισε ότι η Μαρία Σάκκαρη πρέπει να είναι χαρούμενη για την πορεία της και την συμβούλεψε να χαλαρώσει, ενόψει των WTA Finals. Παράλληλα, τη χαρακτήρισε ατρόμητη.

Η θρυλική και μία εκ των κορυφαίων τενιστριών όλων των εποχών, Μαρτίνα Ναβρατίλοβα ανέλυσε το προφίλ των 8 φιναλίστ στο WTA Finals. Σε ό,τι αφορά την Μαρία Σάκκαρη τόνισε ότι θα πρέπει να είναι χαρούμενη που έφτασε ως εδώ και να χαλαρώσει λίγο παραπάνω ενόψει της συνέχειας.

Συγκεκριμένα η Tσέχα πρώην  τενίστρια και κάτοχος 18 grand slam ανέφερε:

«Βρέθηκε σε μεγάλη πίεση φέτος και έπρεπε να κερδίσει ματς στο τέλος ώστε να πάρει την πρόκριση. Οπότε μπράβο της που τα κατάφερε. Είχε κάποιες ευκαιρίες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν έπαιζε το καλύτερο τένις της υπό πίεση. Το έκανε όμως την περασμένη εβδομάδα, όταν ήταν σε φάση «όλα ή τίποτα». Θα πρέπει να είναι χαρούμενη που τα κατάφερε. Θα είναι χαρούμενη που προκρίθηκε και θα είναι έτοιμη γι’ αυτό το τουρνουά. Με το στυλ παιχνιδιού της, αν παίζει με χαμηλά περάσματα από το φιλέ, θα είναι το καλύτερο γι’ αυτήν. Μου αρέσει πως συγκεντρώνεται στο court και το ότι είναι ατρόμητη. Απλά πρέπει να χαλαρώσει λίγο παραπάνω»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News