Paris Masters: «Ρουκέτα» ντε Μινόρ στον Μεντβέντεφ

amna-epa
O Άλεξ ντε Μινόρ έριξε την πρώτη βόμβα στο Paris Masters αποκλείοντας τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον 2ο γύρο.
O Αυστραλός μετά από 2 ώρες και 46 λεπτά νίκησε τον Μεντβέντεφ με 6-4, 2-6, 7-5 και πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του.
Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από την αναμέτρηση είχε ρεκόρ 0-18 απέναντι σε παίκτες του τοπ-10 και κόντρα στον Ρώσο που πριν λίγες μέρες κατέκτησε το τουρνουά της Βιέννης, μετρούσε 4 ήττες σε ισάριθμες συναντήσεις.
Και το τουρνουά του Παρισιού θεωρείται από τα πετυχημένα για τον Μεντβέντεφ ο οποίος πέρυσι είχε ηττηθεί στον τελικό από τον Νόβακ Τζοκοβιτς ενώ το 2020 είχε κατακτήσει το τίτλο κερδίζοντας στον τελικό τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Έβερτον - Άρσεναλ 1-0: «Μάγος» Ντάις με... βοηθό τον Ονάνα έβαλε φρένο στους «κανονιέρηδες»!
- Γιώργος Χελάκης: Τα μαύρα σύννεφα πάνω από την Τούμπα
- Βαγγέλης Μαρινάκης για θύματα Θύρας 7: Για πάντα στις καρδιές μας
- Τσιτσιπάς - Γκιγιέν 2-0: Ο Στέφανος έκανε το 1-0 για την Ελλάδα στο Davis Cup εν μέσω αποθέωσης στο ΟΑΚΑ!
- Πίτερ Λιμ: Ο ιδιοκτήτης της Βαλένθια που αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα