Τσιτσιπάς - Τζόκοβτς: Η ώρα, το κανάλι της «τιτανομαχίας» στο ATP Finals του Τορίνου

Ξεχωρίζει στις αθλητικές μεταδόσεις η αναμέτρηση Τσιτσιπάς – Τζόκοβτς στο ATP Finals του Τορίνου που για τον Έλληνα πρωταθλητή μπορεί να είναι η αρχή της πορείας για την κορυφή στην παγκόσμια κατάταξη
Μια πορεία που μπορεί να στείλει τον Στέφανο Τσιτσιπά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης είναι πιθανό να ξεκινά απόψε.
Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Αρχή κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, στο ATP Finals του Τορίνου, στις 22:00.
Είναι η 12η φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι, 4η για φέτος, με τον Σέρβο νικητή και στις τρεις φετινές αναμετρήσεις και συνολικά σε εννέα από τις δώδεκα.
Πάντως η θεωρία λέει ότι αν ο Τσιτσιπάς κατακτήσει αήττητος το τουρνουά θα βρεθεί στο Νο1. Μένει να δούμε τι θα πει και η πράξη.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 22:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6 HD σε περιγραφή του Γιάννη Κυφωνίδη.
Νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 15:00 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας Ντανιίλ Μεντβέντεφ – Αντρέι Ρούμπλεφ, επίσης από το COSMOTE SPORT 6 HD σε περιγραφή του Χρήστου Βασιλείου.
Στις 12:30 αρχίζει στο διπλό ο αγώνας Γουέσλι Κούλχοφ / Νιλ Σκούπσκι – Θανάσης Κοκκινάκης / Νικ Κύργιος και αυτός από το COSMOTE SPORT 6 HD σε περιγραφή Χρήστου Βασιλείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ξεκινά τον καθαρισμό των μαρμάρων του Παναθηναϊκού Σταδίου με την έμπρακτη συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Γι' αυτό αλλάξαμε ταχύτητα φέτος - Δεν θεωρώ ότι η περασμένη σεζόν ήταν αποτυχημένη»
- Αρης Μεταγραφές: Στο στόχαστρο ο Ζερεμί Πετρίς της Γουότφορντ
- Παναθηναϊκός: Η απουσία που είναι σαν «δώρο» και ο παίκτης που καλείται να βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά
- Άρσεναλ-Ντόρτμουντ 2-3: Τρομερό γκολ από τον Καρέτσα - Έλαμψε κι ο Τζόλης με ασίστ και κερδισμένο πέναλτι (VIDEO)
