Ρότζερ Φέντερερ: Πήγε απρόσκλητος στο Wimbledon και «έφαγε» πόρτα!

ΑΠΕ-ΕΡΑ

Ο Ρότζερ Φέντερερ προσπάθησε να μπει στο Wimbledon, αλλά χωρίς την κάρτα μέλους και «έφαγε» πόρτα, ενώ ούτε ότι το… «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» έπιασε.

Να είσαι ο Ρότζερ Φέντερερ να πηγαίνεις στο Wimbledon και να μη σε αφήνουν να περάσεις την πόρτα της εισόδου…

Ναι, δεν είναι ιστορία επιστημονικής φαντασίας. Ο διάσημος Ελβετός τενίστας βρέθηκε στο Λονδίνο για να δει ο θεράπων ιατρός το ταλαιπωρημένο γόνατό του και επιχείρησε να επισκεφτεί το Wimbledon για να απολαύσει μια κούπα τσάι, καθώς μεσολαβούσε ένα κενό δύο ωρών μέχρι την πτήση του.

Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε στο Wimbledon σε μη αγωνιστική περίοδο και για κακή του τύχη η υπεύθυνη ασφαλείας δεν τον αναγνώρισε και δεν του επέτρεψε την είσοδο.

«Επιτρέπεται μόνο για τα μέλη», του είπε.

«Μα είμαι μέλος (όπως όλοι οι νικητές του τροπαίου), αλλά δεν έχω την κάρτα μαζί μου», αντέδρασε ο Φέντερερ για να εισπράξει νέα άρνηση.

«Ξέρετε, έχω κερδίσει στο Wimbledon οχτώ φορές» επέμεινε ο Ελβετός, χρησιμοποιώντας ουσιαστικά τη φήμη του για να σπάσει την αντίσταση της γυναίκας (αν και δεν συνηθίζει να ενεργεί έτσι, όπως λέει ο ίδιος στο βίντεο).

«Χωρίς κάρτα δεν μπαίνεις», αποκρίθηκε η φύλακας. Βράχος!

Ο Φέντερερ επιχείρησε να μπει από άλλη πόρτα, εκεί τον αναγνώρισαν και τελικά μπήκε μέσα.

«Σκέφτηκα να πάω να τη βρω και να της πω ‘κοίτα εγώ μπήκα’, αλλά δεν κάνω τέτοια», είπε γελώντας στον οικοδεσπότη της εκπομπής όπου διηγήθηκε την περιπέτειά του, ο  Ρότζερ Φέντερερ.

«Κανονικά, η φύλακας πρέπει να πάρει αύξηση, αφού έκανε πολύ καλά τη δουλειά της», τον πείραξε ο παρουσιαστής.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News