ΤΕΝΙΣ: Τέλος η σεζόν λόγω τραυματισμού στον καρπό για τον Ντόμινικ Τιμ

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Ντόμινικ Τιμ, ο οποίος δε θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο US Open, ένεκα του τραυματισμού στον καρπό που αποκόμισε στο τουρνουά της Μαγιόρκα τον Ιούνιο.

Ο Ντόμινικ Τιμ δε διάγει και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αφού φέτος είναι αρκετά ταλαιπωρημένος από τους συνεχείς τραυματισμούς. Ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο twitter πως δε θα αγωνιστεί στο επερχόμενο US Open, μην μπορώντας έτσι να υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε την περσινή σεζόν.

Ο Αυστριακός είχε τραυματιστεί στον καρπό, κατά τη διάρκεια του τουρνουά της Μαγιόρκα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο Wimbledon, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Τις περασμένες έξι εβδομάδες ακολουθώ τις συμβουλές των γιατρών, φορούσα νάρθηκα στον καρπό, έκανα ασκήσεις για να μείνω σε καλή κατάσταση πριν μπω σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Η επάνοδός μου πήγαινε καλά, αλλά την τελευταία εβδομάδα όταν χτύπησα κάποιες μπάλες στην προπόνηση, άρχισα να νιώθω πόνο και πήγα κατευθείαν στους γιατρούς. Μετά από κάποιες εξετάσεις, αποφασίσαμε πως θα είναι καλύτερο για τον καρπό μου να ξεκουραστεί ακόμα μερικές εβδομάδες» αναφέρει ο ίδιος.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News