Τένις: Επέστρεψε στην κορυφή ο Τζόκοβιτς, οι θέσεις Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Μετά την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός, η επιστροφή του Νόβακ Τζόκοβιτς στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης ήταν αναμενόμενη. Ο Σέρβος είναι πλέον και επισήμως ξανά στο Νο1.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ πλέον βρίσκεται και επικεφαλής στην κούρσα για τους τελικούς της ATP.
Κατά τα άλλα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ αίσθηση προκάλεσε η καταβαράθρωση του Ράφα Ναδάλ στο Νο 136, καθώς είναι η πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, που ο Ισπανός βρίσκεται εκτός του Τοp100.
Στις γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη παραμένει στο Νο8. Πρώτη είναι η Σαμπαλένκα και ακολουθούν Σβιόντεκ, Ριμπάκινα, Πεγκούλα, Μούχοβα, Γκοφ, Μπένσιτς και η Κρεϊτσίκοβα, ενώ εκτός λίστας και πριν την Σάκκαρη, υπάρχουν οι Χαντάντ, Κβίτοβα, Κουντερμέτοβα, Οσταπένκο και Ζαμπέρ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Ο Ναν που θύμισε Γκάλη και ο Πίτερς που θα έπρεπε να παίζει πιο πολύ
- Αλεκ Πίτερς: Ο Ολυμπιακός έχει τρεις σταρ
- Γιώργος Χελάκης: Παραποιείται η πραγματικότητα χωρίς να κρύβεται η σκοπιμότητα...
- Αλμέιδα: «Είμαστε ισοδύναμοι με τον Παναθηναϊκό»
- Stoiximan Super League: Η βαθμολογία στα playoffs 5-8 μετά τη νίκη του Αρη
TAGS
# Μαρία Σάκκαρη
# Νόβακ Τζόκοβιτς
# παγκόσμια κατάταξη
# Ραφαέλ Ναδάλ
# Ρολάν Γκαρός
# Σπορ
# Στέφανος Τσιτσιπάς
# Τένις