Νικ Κύργιος: Σόκαρει με την εξομολόγηση του - «Αυτοτραυματιζόμουν, έκαιγα πράγματα στο χέρι μου, μισούσα τον εαυτό μου»

ΑΠΕ

Ο Νικ Κύργιος σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για τις μαύρες μέρες που ήταν βυθισμένος στην κατάθλιψη, με αυτά που είπε να σοκάρουν.

Ο Νικ Κύργιος μίλησε στο Talktv για τις μέρες που ήταν βυθισμένος στην κατάθλιψη και στα ψυχολογικά θέματα που τον ταλαιπωρούσαν.

Ο Ελληνοαυστραλός μίλησε για την κατάθλιψη και τον εθισμό του στο να αυτοτραυματίζεται, ενώ μεταξύ άλλων μισούσε τον εαυτό του.

«Ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος. Κέρδισα δυο τουρνουά στο tour ενώ έπινα κάθε βράδυ, αυτοτραυματιζόμουν, έκαιγα πράγματα στο χέρι μου, κοβόμουν… Το να αυτοτραυματίζομαι μου έγινε εθισμός. Μισούσα τον εαυτό μου. Μισούσα το να περπατάω και να είμαι ο Νικ Κύργιος», είπε σε ένα από τα αποσπάσματα της συνέντευξης που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της προώθησής της.

Σε ένα άλλο απόσπασμα μιλάει για τον Άντι Μάρεϊ και λέει τα καλύτερα, καθώς τον στήριξε στις χειρότερες του στιγμές.

«Ο Άντι πάντα ήταν πολύ υποστηρικτικός μαζί μου. Από τη στιγμή που μπήκα στο tour. Είδε ότι υπήρχε πολύ ταλέντο και πολλή δουλειά να γίνει, οπότε αμέσως με προστάτευσε. Λίγο μετά, συνειδητοποίησε πως ήμουν παίκτης που χάραζε τον δικό του δρόμο, αλλά παρέμεινε ένα άτομο που ήταν πάντα εκεί για μένα. Μια μέρα είδε τις ουλές μου και με ρώτησε τι ήταν αυτό στο χέρι μου.

Εκείνη την περίοδο ήμουν πολύ άσχημα και προφανώς ο Άντι προσπαθούσε να βοηθήσει, ήμουν όμως πολύ κλειστός στον εαυτό μου και δεν το έβλεπα. Ακόμα μέχρι σήμερα του είμαι ευγνώμων, τον ευχαριστώ πολύ για όλα όσα έκανε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News