ΣΑΣΑ ΖΒΕΡΕΦ: Βλέπει με... καλό μάτι τις έρευνες της ATP

Ο Σάσα Ζβέρεφ «χαιρέτισε» τις έρευνες της ATP για τις εις βάρος του καταγγελίες, τονίζοντας πως από την αρχή ήθελε να ξεκινήσει η διαδικασία για το θέμα αυτό.

Χθες, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, η ATP έκανε γνωστό πως ξεκινάει έρευνες, σχετικά με τις καταγγελίες της Σαρίποβα εις βάρος τους Σάσα Ζβέρεφ για ξυλοδαρμό.

Η είδηση αυτή, όχι μόνο δεν ανησύχησε τον Γερμανό τενίστα αντιθέτως τις… καλωσόρισε τονίζοντας πως είναι σύμφωνος, αρνοούμενος κάθε κατηγορία εις βάρος του.

Μάλιστα, ο ίδιος στις δηλώσεις του, ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί νομικά σε βάρος του δημοσιογράφου, αλλά και του μέσου που δημοσίευσε αυτές τις φήμες, με τους δικηγόρους του να έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδιακασίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζβέρεφ για το θέμα:  

«Πάντα στήριζα πλήρως τη δημιουργία πολιτικής για την ενδοοικογενειακή βία από την ATP. Επιπλέον, καλωσορίζω την έρευνα για την υπόθεση και ζητάω εδώ και μήνες από την ATP να ξεκινήσει ανεξάρτητη έρευνα.  

Όπως έχω ξαναπεί, αρνούμαι κατηγορηματικά και αδιαμφισβήτητα κάθε ισχυρισμό. Έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή κατά του εκδότη και του δημοσιογράφου που δημοσίευσαν τους ψευδείς ισχυρισμούς, που υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες είναι δυσφημιστικές και ψευδείς. Παρόλα αυτά, ο εκδότης και ο δημοσιογράφος ηθελημένα παραβιάζουν τη δικαστική εντολή, αποφεύγοντας να κατεβάσουν το ρεπορτάζ και συνεχίζοντας να προωθούν επανειλημμένως τους ισχυρισμούς στα social media. Οι δικηγόροι μου έχουν ξεκινήσει περαιτέρω διαδικασίες».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News