WTA FINALS: Η Μουγκουρούθα σε ισπανικό εμφύλιο στα ημιτελικά (highlights)
Η Γκαρμπίν Μουγκουρούθα νίκησε 2-0 σετ την «αδιάφορη» Ανετ Κονταβέιτ και προκρίθηκε στα ημιτελικά των WTA Finals.
Για πρώτη φορά στην ιστορία των τελικών του WTA, δύο Ισπανίδες θα συμμετάσχουν στους ημιτελικούς αφού η Γκαρμπίν Μουγκουρούθα νίκησε με 6-4, 6-4 την Ανετ Κονταβέιτ και πήρε το δεύτερο εισιτήριο από τον δεύτερο όμιλο.
Η Μουγκουρούθα σταμάτησε το σερί 12 νικών της Εσθονής και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την συμπατριώτισσά της Πάουλα Μπαντόσα. Η νικήτρια θα είναι η πρώτη Ισπανίδα που θα προκριθεί στους τελικούς από το 1993 και την Αράντσα Σάντσεθ Βικάριο.
Η Μουγκουρούθα, κατάφερε μετά από 1 ώρα και 26 λεπτά να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κονταβέιτ και να περάσει στη φάση των νοκ άουτ για πρώτη φορά από το ντεμπούτο της στο τουρνουά το 2015.
Δείτε τα highlights του αγώνα Μουγκουρούθα – Κονταβέιτ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- Χέιζ-Ντέιβις: Ξανά σε άλλη ήπειρο ο σταρ του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Οριστικά τέταρτος! - Το ευρωπαϊκό εισιτήριο που παίρνει και πότε αρχίζει τις υποχρεώσεις του
