ΤΕΝΙΣ: Πώς ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο έφτασε στο χείλος της χρεοκοπίας
Ο Αργεντινός τενίστας Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο βρέθηκε με χρέη 30.000.000 ευρώ μετά τον θάνατο του πατέρα του.
Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο βρέθηκε με χρέη 30.000.000 ευρώ μετά τον θάνατο του πατέρα του. Το πληροφορήθηκε μόνο όταν ο Ντάνιελ Ντελ Πότρο έφυγε από τη ζωή και τώρα… τρέχει.
Ο Αργεντινός τενίστας, κάτοχος ενός Grand Slam, τον οποίο οι τραυματισμοί εμπόδισαν να κάνει μεγαλύτερη καριέρα, αντιμετωπίζει το φάσμα της χρεοκοπίας λόγω κακών επιλογών του πατέρα του.
«Όταν πέθανε ο πατέρας του, οι δανειστές χτύπησαν την πόρτα του για να εισπράξουν τα χρέη. Ο Ντάνιελ χρωστούσε πολλά χρήματα γιατί δεν ήξερε πώς να διευθύνει την επιχείρηση με τον σωστό τρόπο. Επένδυσε τα περισσότερα χρήματα στο εργοστάσιο δημητριακών, το οποίο απέτυχε», ανέφερε πηγή στα Μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής.
Τα κέρδη του Ντελ Πότρο από το τένις δεν αρκούν
«Υπάρχουν πολλές αγωγές και διεκδικήσεις από εταιρείες που ασχολούνται με την κατασκευή ακινήτων. Ο Ντάνιελ δεν είχε εμπειρία με αυτή τη δουλειά και δεν πήγε καλά», πρόσθεσε η ίδια πηγή.
«Όλοι εδώ στο Ταντίλ γνωρίζουν τα προβλήματα που κληρονόμησε ο Χουάν από τον πατέρα του, το μόνο που δεν έχουμε είναι τα δεδομένα για τους πραγματικούς αριθμούς. Ο Χουάν κρατιέται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» κατέληξε.
Οι δικηγόροι του Ντελ Πότρο δεν θέλησαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το θέμα.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο είχε κέρδη περίπου 20.000.000 ευρώ μόνο από τα τουρνουά στη διάρκεια της καριέρας του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αλλαγή φρουράς στο... κουβάλημα
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Βαθμολογία UEFA: Πως η ΑΕΚ μπορεί να οδηγήσει στην 10η θέση την Ελλάδα
- NBA: Η μαγική 60άρα του Ντόντσιτς και η τρομερή σύμπτωση με το «αντίο» του Κόμπι
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και τα ματς σε Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga
