AUSTRALIAN OPEN JUNIOR: Πρόκριση στο διπλό, αποκλεισμό στο μονό για την Παύλου
Το μουδιασμένο ξεκίνημα στοίχισε στην Δήμητρα Παύλου στον αγώνα της στο απλό για το τουρνουά των junior του όπεν της Αυστραλίας, αλλά στο διπλό προκρίθηκε στο 2ο γύρο παρτενέρ τη Μιχαέλα Λάκη.
Το μουδιασμένο ξεκίημα στοίχισε στην Δήμητρα Παύλου στον αγώνα της για το τουρνουά των junior του όπεν της Αυστραλίας.
Η 17χρονη τενίστρια έχασε το πρώτο σετ με 6-0 από τη Σέρβα Τιγιάν Σρετένοβιτς και παρά την προσπάθεια να επιστρέψει στο δεύτερο σετ, ηττήθηκε με 7-6(6) έπειτα από μεγάλη μάχη. Η νεαρή αθλήτρια είχε προβλήματα στο δεύτερο σερβίς κερδίζοντας μόνο 9 πόντους από αυτό (33%) κάτι που σε αυτό το επίπεδο το πληρώνεις ακριβά.
Λίγο αργότερα, πάντως, η Παύλου με παρτενέρ την Μιχαέλα Λάκη γύρισαν από το 0-1 (1-6), 6-3, 10-7 ενάντια στη Φινλανδή Χιεταράντα και την Αρεντινή Σιέρα και περασαν στη φάση των «16».
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: AUSTRALIAN OPEN: Τέιλορ Φριτζ – Στέφανος Τσιτσιπάς – Η ώρα, το κανάλι του αγώνα
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ: Δυο ατάκες, δυο αλήθειες για τον αποκλεισμό της από το Australian Open
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ: Πόσο της κόστισε ο αποκλεισμός – Σε ποια θέση θα βρεθεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Η κίνηση του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ που τους εντυπωσίασε όλους στο Ρέντη
- Εθνική Ελλάδος: Ο πλούτος στα φορ μπορεί να αξιοποιηθεί... αλλιώς
- Ατρόμητος Παρασκήνιο: Η συνάντηση του Σπανού με τον Κέρκεζ!
- Αρης: Ο Γκαρέ που διχάζει και η κουβέντα για την αγορά του
- Στιβ Ρεντγκρέιβ: Ο διαβητικός Βρετανός κωπηλάτης με τα πέντε χρυσά ολυμπιακά μετάλλια
