AUSTRALIAN OPEN JUNIOR: Επέλαση Λάκη - Πέρασε στις «16»
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 (6-4), η Μιχαέλα Λάκη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το παχνίδι απέναντο στη Βρετανίδα Ράνα Άκουα Στόιμπερ και προκρίθηκε στις «16» στο στο τουρνουά junior του Australian Open.
Η 16χρονη εξαιρετικά ταλαντούχα τενίστρια, Νο 6 του ταμπλό, ξεκίνησε με μπρέικ στο αποφασιστικό τρίτο σετ, η Βρετανίδα απάντησε, αλλά η Λάκη βρήκε και δεύτερο σερί μπρέικ και μετά κράτησε το σερβίς της ολοκληρώνοντας το ματς με backhand winner.
Νωρίτερα, στο δεύτερο σετ, η Λάκη έκανε το καθοριστικό μπρέικ στο 3-3 και μετά υπερασπίστηκε το σερβίς της μέχρι το φινάλε του σετ.
Στην επόμενη φάση θα παίξει με την Τσέχα Ντομινίκα Σάλκοβα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
