ΦΕΝΤΕΡΕΡ ΣΕ ΝΑΔΑΛ: «Τιμή μου που σε... έσπρωξα να πετύχεις περισσότερα»

ΦΕΝΤΕΡΕΡ ΣΕ ΝΑΔΑΛ: Ο Ράφα Ναδάλ μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα κόντρα στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ (3-2) και ο Ρότζερ Φέντερερ έστειλε τα συγχάρητήριά του στον σπουδαίο Ισπανό τενίστα.

Ο Ράφα Ναδάλ μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα κόντρα στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ (3-2) και ο Ρότζερ Φέντερερ έστειλε τα συγχάρητήριά του στον σπουδαίο Ισπανό τενίστα.

Συγκεκριμένα ο Φέντερερ έγραψε:

«Στον φίλο μου και μεγάλο αντίπαλο Ράφα Ναδάλ, συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου που έγινες ο πρώτος άνδρας που φτάνει τους 21 Grand Slam τίτλους. Πριν από μερικούς μήνες κάναμε πλάκα που ήμασταν και οι δύο με πατερίτσες. Εκπληκτικό. Ποτέ μην υποτιμάς έναν σπουδαίο πρωταθλητή. Η απίστευτη ηθική σου στη δουλειά, η αφοσίωση και το μαχητικό πνεύμα είναι έμπνευση για εμένα και για πολλούς σε όλον τον κόσμο. Είμαι περήφανος που μοιράζομαι αυτή την εποχή μαζί σου και νιώθω τιμή που έπαιξα ρόλο στο να σε σπρώξω να πετύχεις περισσότερα. Όπως έκανες κι εσύ σε μένα τα τελευταία 18 χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι έχεις περισσότερα επιτεύγματα μπροστά σου, για την ώρα απόλαυσε αυτό!».

Η ανάρτησή του:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News