Τένις: Σπουδαίες προκρίσεις για Οσταπένκο, Τάιχμαν στο Ντουμπάι
Ζιλ Τάιχμαν και Γιέλενα Οσταπένκο πέτυχαν σπουδαίες νίκες απέναντι στις Ελίνα Σβιτολίνα και Ίγκα Σφιόντεκ αντίστοιχα, στο τουρνουά του Ντουμπάι.
Η αρχή έγινε με την Τάιχμαν, που αγωνίζεται ως lucky loser, παίρνοντας τη θέση της Μαρίας Σάκκαρη. Με όπλο το σερβις και τους 30/37 πόντους που κέρδισε στο πρώτο, η Τάιχμαν ισοπέδωσε τη Σβιτολίνα με 7-6(0), 6-2, χωρίς να χάσει μάλιστα πόντο στο tiebreak του 1ου σετ. Στον προημιτελικό θα συναντήσει μία εκ των Κουντερμέτοβα ή Μουγκουρούθα!
We give this rally a ? too, Jil!@ElinaSvitolina | #DDFTennis pic.twitter.com/IECdeNVEXb
— wta (@WTA) February 16, 2022
Το πρωινό ντέρμπι ωστόσο διεξήχθη ανάμεσα στις Ίγκα Σφιόντεκ και Γιέλενα Οσταπένκο. Οι δύο κοπέλες, που στο παρελθόν έχουν κατακτήσει το Roland Garros έμειναν στο κορτ για 2 ώρες και 32 λεπτά, με την Λετονή να επικρατεί 4-6, 6-1, 7-6(4).
Η Οσταπένκο παρουσίασε τρομερή άνοδο πίσω από το σερβίς της στο 2ο και το 3ο σετ, «έσπασε» την αντίπαλό της την ώρα που σέρβιρε για το ματς και όντας επιθετική στο tiebreak του decider πήρε μία δύσκολη πρόκριση.
Τα δύσκολα συνεχίζονται για την Οσταπένκο, αφού στον δεύτερο προημιτελικό της σεζόν της… σφράγισε νέο ντέρμπι με μία εκ των Σαμπαλένκα ή Κβίτοβα!
Into her second quarterfinal of 2022 ?@JelenaOstapenk8 battles past the No.6 seed Swiatek, 4-6, 6-1, 7-6(4)!#DDFTennis pic.twitter.com/C1JkCopQcC
— wta (@WTA) February 16, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: Τι είπε για την επιστροφή του Μιλουτίνοφ και... τον Σακίλ Ο' Νιλ
- Λε Μαν-Αρης 74-87: Γύρισε από το -13 κι έκανε πάρτι στην πρεμιέρα!
- Μάντσεστερ Σίτι - ΑΕΚ: Sold Out τα εισιτήρια της «Ένωσης» για το ματς στην Αγγλία!
- Πανιώνιος: Στο πλευρό του Κώστα Λίμα - Η σπουδαία κίνηση για τον γιο του Νόνι Λίμα
- Υπεράνω Όλων: Ποτέ δεν ζητήσαμε εύνοια. Απλά ισονομία και κυρίως διαφάνεια
