Τένις: Η Κονταβέιτ περιμένει Σάκκαρη ή Σφιόντεκ στον τελικό της Ντόχα

Τένις: Η Κονταβέιτ περιμένει Σάκκαρη ή Σφιόντεκ στον τελικό του τουρνουά της Ντόχα, αφού απέκλεισε την Γιέλενα Οσταπένκο με 6-1, 6-4.

Η Ανέτ Κονταβέιτ περιμένει Σάκκαρη ή Σφιόντεκ στον τελικό του τουρνουά της Ντόχα, αφού απέκλεισε την Γιέλενα Οσταπένκο με 6-1, 6-4.

Η Μαρία Σάκκαρη αν καταφέρει και φτάσει στον τελικό της Ντόχα, θα αντιμετωπίσει ξανά την Κονταβέιτ, όπως και στην Οστράβα αλλά και την Αγία Πετρούπολη.

Η Κονταβέιτ απέκλεισε μετά από μία ώρα και 9 λεπτά την Οσταπένκο, με 6-1, 6-4, κάνοντας ένα πολύ κυνικό παιχνίδι από τη βασική γραμμή.

Η Λετονή δεν κατάφερε να ελέγξει τα λάθη της και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 39 αβίαστα. Από το 1-1 του 1ου σετ, η Κονταβέιτ κατέκτησε τα πέντε επόμενα game για να επικρατήσει με 6-1, ενώ συνέχισε με τα τρία πρώτα και στο 2ο σετ.

Το ένα από τα δύο break της Εσθονής πήγε χαμένο και η Οσταπένκο έψαξε το δεύτερο όταν η Κονταβέιτ σέρβιρε για το σετ. Ωστόσο οι δύο χαμένες της ευκαιρίες ήταν και η τελευταία της απόπειρα, με την Ανέτ να κλείνει το σετ και το ματς στο 6-4.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News