Mαρία Σάκκαρη: Έπεσε στο Νο7 η Σάκκαρη
Mαρία Σάκκαρη: Στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης έπεσε ο Μαρία Σάκκαρη, με την Ίγκα Σφιόντεκ και την Κονταβέιτ να την ξεπερνούν.
Στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης έπεσε ο Μαρία Σάκκαρη, μετά την κατάκτηση του τουρνουά στην Ντόχα από την Σφιόντεκ.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και έκανε εξαιρετική πορεία δεν κατάφερε να κρατήσει την θέση της, ενώ δύο θέσεις κέρδισε και η Κονταβέιτ που πλέον φιγουράρει στην 5η θέση.
Μοναδική που έμεινε ακλόνητη ήταν η Μπάρτι που έχει μεγάλη διαφορά στην κορυφή, ενώ η Κρεϊτσίκοβα βρίσκεται πλέον στο Νο2.
Η Σφιόντεκ βρέθηκε στο Νο4 μετά τον τίτλο στο Κατάρ με τις Κονταβέιτ, Μπαντόσα και Σάκκαρη να ακολουθούν.
Τέλος στο Νο8 έπεσε η Πλίσκοβα που έχασε τρεις θέσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Άντε στο καλό, αγοράκι μου. Πήγαινε να βρεις τους όμοιούς σου
- Φούντας: «Μετά από τέτοιο παιχνίδι δεν έχεις λόγια να πεις»
- Ολυμπιακός: Η Μαρσέιγ... έμεινε στα πανό!
- Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα του επόμενου αγώνα στη League Phase του Europa League
- Μπαρτζώκας για Ντόρσεϊ: «Πάνω από όλα είναι η ομάδα και εγώ πρέπει να το πρεσβεύω περισσότερο από όλους»
