Indian Wells: Εκκίνηση με διπλό για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
Indian Wells: Από τα διπλά θα ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους στο φετινό Indian Wells, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.
Από τα διπλά θα ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους στο φετινό Indian Wells, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.
Πρώτος στη μάχη των διπλών θα μπει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ανοίγει το πρόγραμμα με τον παρτενέρ του Φελιτσιάνο Λόπεζ. Αντίπαλοί τους είναι οι Ρέιβεν Κλάασεν και Μπεν ΜακΛάχλαν, με ώρα έναρξης περίπου στις 22:30.
Θα ακολουθήσει η Μαρία Σάκκαρη, η οποία με την Άιλα Τομλιάνοβιτς θα τεθούν απέναντι στις Πέτρα Μάρτιτς και Σέλμπι Ρότζερς. Θυμίζουμε πως και οι δύο βρίσκονται ήδη με bye στον 2ο γύρο του μονού, με τον Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον Σοκ και την Σάκκαρη τη Σινιακόβα.
Μάλιστα για τον Στέφανο Τσιτσιπά η προπόνηση ήταν αρκετά ξεχωριστή, αφού βρέθηκε να μοιράζεται το κορτ με τον κάτοχο του Australian Open, Ράφα Ναδάλ.
- Τένις: Προπονήθηκε με τον Ράφα Ναδάλ ο Τσιτσιπάς
-
Indian Wells: Με αντίπαλο τον Σοκ ο Τσιτσιπάς, με την Σινιάκοβα η Σάκκαρη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
