Τζένσον Μπρούκσμπι - Στέφανος Τσιτσιπάς 2-1: Απογοητευτικός Τσιτσιπάς και «αντίο» Indian Wells

Τζένσον Μπρούκσμπι – Στέφανος Τσιτσιπάς 2-1: Απογοητευτικός Τσιτσιπάς και αποκλεισμός από το Indian Wells.

Ήττα με ανατροπή και αποκλεισμός από τη συνέχεια του Indian Wells για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Αμερικανός, Νο.43 στον κόσμο Τζένσον Μπρούκσμπι δεν αποδείχθηκε απλώς σκληρό καρύδι για τον Έλληνα τενίστα. Έφτασε στη νίκη με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-2) παρά το γεγονός ότι έχασε το πρώτο σετ πολύ εύκολα και με μόλις ένα νικηφόρο γι’ αυτόν γκέιμ.

Η βραδιά ξεκίνησε ιδανικά για τον Τσιτσιπά, ο οποίος όμως ήταν σκιά του εαυτού του στο δεύτερο και στο τρίτο σετ.

Στο πρώτο έκανε ό,τι ήθελε και όλοι περίμεναν πρόκριση και μάλιστα με… περίπατο,. Όλοι πλην του Τζένσον Μπρούκσμπι. Ο Αμερικανός δεν αφήνει τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες κι ο Τσιτσιπάς τους τις έδωσε με την κακή απόδοσή του.

Στο δεύτερο σετ πάλεψε ελάχιστα, στο τρίτο ήταν τραγικός, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-0 και τελικά ο Αμερικανός πανηγύρισε μετά το 6-2.

Στον τέταρτο γύρο ο Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νικολόζ Μπασιλασβίλι (No18 στην παγκόσμια κατάταξη) – Κάμερον Νόρι (Νο12 στην παγκόσμια κατάταξη).

Επόμενο τουρνουά για τον Στέφανο Τσιτσιπά το Masters στο Μαιάμι ενώ στο Indian Wells συνεχίζει στο διπλό όπου μαζί με τον Φελιθιάνο Λόπεθ στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τους Τζον Ίσνερ και Τζακ Σοκ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News