Μαρία Σάκκαρη: «Τρεις ώρες πριν την πρεμιέρα ήμουν στο νοσοκομείο»

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στα ημιτελικά του τουρνουά της Ντόχα, αφού επικράτησε 2-0 σετ της Κόκο Γκοφ, όμως ο δρόμος της ως εκεί δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

Η Σάκκαρη μετά τον χαμένο τελικό στην Αγία Πετρούπολη συνεχίζει τις υψηλές της πτήσεις και στο τουρνουά της Ντόχα. Η Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στον ημιτελικό της διοργάνωσης και περιμένει μία εκ των Σφιόντεκ ή Σαμπαλένκα, για μία θέση στον πρώτο τελικό καριέρας σε τουρνουά της σειράς WTA 1000.

Ωστόσο πριν από το παιχνίδι του 1ου γύρου με την Αν Λι, η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι, όπως αποκάλυψε η ίδια, μη γνωρίζοντας αν θα αγωνιστεί. «Τρεις ώρες πριν το παιχνίδι έφυγα από το νοσοκομείο και είπα “οκ, θα προσπαθήσω να παίξω και να δω τι μπορώ να κάνω”. Τρεις μέρες αργότερα βρίσκομαι στον ημιτελικό» ήταν τα λόγια της.

 

Για την Σάκκαρη αυτός είναι ο δεύτερος ημιτελικός σε τουρνουά WTA 1000, μετά τον περσινό στο Μαϊάμι, αλλά και το 6ο από τα τελευταία 9 τουρνουά της που βρίσκεται τουλάχιστον στην τετράδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News