Στέφανος Τσιτσίπας: Κλήρωση - πρόκληση στο Miami Open

Στέφανος Τσιτσίπας: Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Miami Open, με τον Έλληνα πρωταθλητή να τοποθετείται ως Νο3, στο πάνω μέρος του ταμπλό, παρέα με τον Νο1, Ντανιίλ Μεντβέντεφ…

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Miami Open, με τον Έλληνα πρωταθλητή να τοποθετείται ως Νο3, στο πάνω μέρος του ταμπλό, παρέα με τον Νο1, Ντανιίλ Μεντβέντεφ…

Εκεί, ο Έλληνας αθλητής για να βρεθεί κόντρα στον Ρώσο τενίστα, θα χρειαστεί να κερδίσει τον πολύ φορμαρισμένο, Κάρλος Αλκαράθ, αλλά και το Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ.

Αρχικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα περάσει με bye τον πρώτο γύρο του τουρνουά, ενώ στη συνέχεια θα έρθει αντιμέτωπος με τον Ντάνιελ Αλτμάιερ. Εάν ξεκινήσει νικηφόρα, τότε πιθανίτατα να βρεθεί κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ.

Εφόσον βρεθεί στη φάση των «16» αναμετρηθεί με τον Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος νωρίτερα θα χρειαστεί να αποκλείσει τουςους Μάρτον Φούτσοβιτς και Μάριν Τσίλιτς.

Στην επόμενη φάση εμφανίζεται ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, ο οποίος διασταυρώνεται με το ζευγάρια Αλκαράθ – Τσιτσιπάς, με τον Καναδό να μην έχει εύκολο έργο καθώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει στη φάση των «16» των Τέιλορ Φριτς, κάτοχο του φετινού Indian Wells.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ – Η ψυχολόγος της Σβιόντεκ έκαψε 400 θερμίδες παρακολουθώντας τον τελικό του Indian Wells

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News