Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο «μαχητής» Ντε Μινόρ στο δρόμο του και η προίκα από τη νίκη επί του Γουλφ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Γουλφ και περιμένει τον Άλεξ Ντε Μινόρ στον 3ο γύρο του Miami Masters. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην εμπειρία του να κερδίζει παιχνίδια που φτάνουν να κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Γουλφ και περιμένει τον Άλεξ Ντε Μινόρ στον 3ο γύρο του Miami Masters. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην εμπειρία του να κερδίζει παιχνίδια που φτάνουν να κρίνονται στις λεπτομέρειες.

«Πάντα περιμένεις να παίξει το παιχνίδι της ζωής του. Δεν είχε τίποτα να χάσει. Μιλώντας εκ πείρας, πλέον ξέρω να διαχειρίζομαι καταστάσεις όπως αυτή. Νομίζω ότι λειτούργησε κάπως στο 3ο σετ. Εκτιμώ ότι κατάφερε να ηρεμήσει λίγο το μυαλό μου, γεγονός που με βοήθησε να φτάσω στη νίκη».

Όσον αφορά τον επόμενό του αντίπαλο, Άλεξ Ντε Μινόρ, αναφέρθηκε στο επίπεδο του τένις που πρέπει εκείνος να παίξει. «Είναι ένας μαχητής. Ελπίζω σε αυτό το παιχνίδι να βγάλω το επίπεδο του 3ου σετ και να το διατηρήσω σε όλον τον αγώνα».

Με τον Αυστραλό άλλωστε έχουν συναντηθεί 7 φορές στο παρελθόν στο tour και ο Τσιτσιπάς δεν έχει ηττηθεί σε καμία εξ αυτών. Τελευταία τους συνάντηση ήταν στον προημιτελικό του Ρότερνταμ, πριν από σχεδόν 1,5 μήνα, εκεί όπου ο Στέφ επικράτησε με 6-4, 6-4.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News