Στέφανος Τσιτσιπάς: Στις 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου (12/2) ο ημιτελικός του Ρότερνταμ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με τον Γίρι Λεχέτσκα θα τεθεί αντιμέτωπος ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον ημιτελικό του Ρότερνταμ, το Σάββατο (12/2 – όχι πριν τις 15:00).

Με τον Γίρι Λεχέτσκα θα τεθεί αντιμέτωπος ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον ημιτελικό του Ρότερνταμ, το Σάββατο (12/2 – όχι πριν τις 15:00).

Με ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στον προημιτελικό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Άλεξ Ντε Μινόρ, επικρατώντας με 2-0 και περιμένει πλέον τον Γίρι Λεχέτσκα, με φόντο μια θέση στον τελικό του ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ.

Αυτή είναι η πρώτη τους αναμέτρηση στο τουρ, με τον Τσέχο να προέρχεται από τα προκριματικά, πετυχαίνοντας σπουδαίες νίκες. Έχει αποκλείσει τους Ντε Γιονγκ και Μουτέ στα προκριματικά, ενώ στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά μετρά τρεις νίκες απέναντι στους Σαποβάλοφ, φαν ντε Ζάντσχουλπ και Μουσέτι, φτάνοντας στον σπουδαιότερο ημιτελικό της καριέρας του.

Ο ημιτελικός τους είναι προγραμματισμένος αμέσως μετά το παιχνίδι διπλού των Χάασε/Μιντελκουπ κόντρα στους Μαού/Μαρτίν και δε θα ξεκινήσει πριν τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (12/2). Τηλεοπτικά το τουρνουά μεταδίδεται από τα κανάλια της Cosmote Tv.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News