Τένις: Απειλεί τον Τσιτσιπά στην παγκόσμια κατάταξη ο Ναδάλ

Τένις: Συνεχείς ανακατατάξεις στην παγκόσμια κατάταξη του ανδρικού τένις, με τη θέση του Στέφανου Τσιτσιπά να απειλείται πλέον, αφού ο Ράφα Ναδάλ είναι μία νίκη μακριά από την επιστροφή του στο Top4.

Συνεχείς ανακατατάξεις στην παγκόσμια κατάταξη του ανδρικού τένις, με τη θέση του Στέφανου Τσιτσιπά να απειλείται πλέον, αφού ο Ράφα Ναδάλ είναι μία νίκη μακριά από την επιστροφή του στο Top4.

Ο Ράφα Ναδάλ επικράτησε με 2-0 σετ του Ντανιίλ Μεντβέντεφ, επαναλαμβάνοντας τον θρίαμβο της Αυστραλίας και απέχει μολίς μία νίκη από την 4η θέση, για να ξεπεράσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, σε συνδυασμό με την ήττα του Έλληνα τενίστα από τον Κάμερον Νόρι.

Ο Ισπανός αντιμετωπίζει τον Νόρι στον τελικό του Ακαπούλκο και αν κατακτήσει τον τίτλο στο Μεξικό, φτάνει τους 6515 βαθμούς, με τον Τσιτσιπά να μένει στους 6445.

Φυσικά η μεγαλύτερη αλλαγή στην παγκόσμια κατάταξη είναι η παρουσία του Μεντβέντεφ στο Νο1, αφήνοντας τον Τζόκοβιτς για πρώτη φορά μετά από 2,5 χρόνια στο Νο2, ενώ ο Χούμπερτ Χούρκατς κάνει την είσοδό του στο Top-10 μετά τον ημιτελικό του στο Ντουμπάι, με τον Σίνερ να μένει στο Νο11.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News