Τένις: Η κλήρωση της Μαρίας Σάκκαρη στο Indian Wells

Η κλήρωση του φετινού Indian Wells φέρνει την Σάκκαρη στο ίδιο τέταρτο του ταμπλό με την Σαμπαλένκα και την Κονταβέιτ, όντας στο Νο6 της διοργάνωσης.

Με bye ως Νο6 του ταμπλό η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί απευθείας στον 2ο γύρο του φετινού Indian Wells, περιμένοντας εκεί μία εκ των Κατερίνα Σινιακόβα ή Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου.

Το φετινό Indian Wells έχει όλα τα δυνατά ονόματα και μοιάζει με ένα μικρό Grand Slam, με την Κβίτοβα ή την Σάσνοβιτς στον 3ο γύρο. Ζαμπέρ και Μέρτενς είναι οι πιθανές αντίπαλοι της Ελληνίδας στους 16, ενώ στον προημιτελικό περιμένουν μία εκ των Σαμπαλένκα ή Αζαρένκα. Τελευταία αντίπαλος αν η Σάκκαρη βρεθεί στον ημιτελικό θα είναι η Πάουλα Μπαντόσα ή η Ανέτ Κονταβέιτ αν ξεπεράσουν εμπόδια όπως οι Οσταπένκο και η Οσάκα αντίστοιχα, στους προηγούμενους γύρους.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκονται εξίσου δυνατά ονόματα, όπως η Κρεϊτσίκοβα, Πλίσκοβα, Σφιόντεκ, Μουγκουρούθα, με την απουσία της κατόχου του Australian Open, Άσλεϊ Μπάρτι να ξεχωρίζει.

Πιθανοί προημιτελικοί

(1) Κρεϊτσίκοβα – (7) Πλίσκοβα
(3) Σφιόντεκ – (8) Μουγκουρούθα
(5) Μπαντόσα – (4) Κονταβέιτ
(6) Σάκκαρη – (2) Σαμπαλένκα

Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα της Τρίτης (8/3) η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί στο Eisenhower Cup, τουρνουά των 150.000$ που θα διεξαχθεί στο court 2 των εγκαταστάσεων του Indian Wells.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News