Ολυμπιακός - Μπουργκάς 3-0: Με το... ένα πόδι στα προημιτελικά του CEV Challenge Cup οι «ερυθρόλευκοι»

ΑΠΕ-ΕΡΑ
Επίδειξη δύναμης από τον Ολυμπιακό απέναντι στη βουλγαρική Μπουργκάς, νίκη με 3-0 σετ και μια ανάσα από την πρόκριση στις οχτώ καλύτερες ομάδες του CEV Challenge Cup.
Το πάθημα από τον Παναθηναϊκό έγινε μάθημα για τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι με τη βουλγαρική Μπουργκάς για τη φάση των «16» του CEV Challenge Cup.
Στη Volley League οι «ερυθρόλευκοι» πέταξαν το προβάδισμα των δύο σετ, για να γνωρίσουν την πρώτη φετινή ήττα τους, αλλά κόντρα στους Βούλγαρους στο «Μελίντα Μερκούρη» ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα και κυριάρχησε με 3-0.
Η ελληνική ομάδα πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 25-19, ενώ στο δεύτερο πάτησε γκάζι μετά το 20-20 και το έκλεισε με 25-22.
Στο τελευταίο σετ, οι Βούλγαροι έμειναν κοντά μέχρι το 6-6, αλλά με καλό σερβίς και μπλοκ το σκορ έγινε 13-8, διαφορά που δεν ανέτρεψαν ποτέ οι Βούλγαροι, για να κλείσει το σετ με 25-18.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
