Βόλεϊ: Η Αστυνομία εμπόδισε διαπιστευμένους φίλους του Ολυμπιακού να πάνε στον τελικό

«Μπλόκο» στους οπαδούς του Ολυμπιακού στα διόδια λίγες ώρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και προκλήσεις από αξιωματικούς της Αστυνομίας.

Για απαράδεκτη στάση της ΕΛ.ΑΣ., του ταξίαρχου Αξιωτόπουλου και του αστυνομικού διευθυντή Ροΐδη κάνουν λόγο φίλοι του Ολυμπιακού που έπεσαν σε «μπλόκο» στο δρόμο προς Καλαμάτα όπου θα παρακολουθούσαν τον τελικό Κυπέλλο στο Βόλεϊ.

Τις προηγούμενες μέρες η ΕΟΠΕ, οι ομάδες και η Αστυνομία δήλωσαν λίστα στη ΓΑΔΑ για τους διαπιστευμένους του αγώνα. Ο αγώνας είναι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, αλλά οι αρμόδιοι της ΕΛ.ΑΣ. «έκοψαν» στα διόδια τους διαπιστευμένους «ερυθρόλευκους» την ώρα που οπαδοί του Παναθηναικού πετούσαν μολότοφ στον τοπικό σύνδεσμο της Καλαμάτας ανενόχλητοι, ενώ η ομάδα τους είχε αποκλειστεί απο χθες!

Για τους επικεφαλής της Καλαμάτας και την ηγεσία της ΕΛΑΣ λοιπόν απαγορεύεται να πάνε στην πόλη οι φίλαθλοι της ομάδας που παίζει τελικό και δεν απαγορεύεται να πάνε φίλαθλοι ομάδας που δεν παίζει τελικό!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ταξίαρχος Αξιωτόπουλος ήταν ιδιαίτερα προκλητικός στα διόδια και προσπάθησε με γελοίες δικαιολογίες να δικαιολογήσει το μπλόκο (σ.σ. έλεγε ότι δίπλωσε απο ένα αυτοκίνητο μια μπάρα διοδίων). Ταυτόχρονα προκαλούσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού λέγοντας «εδω δεν κάνει κουμάντο ο Ολυμπιακός, κάνω εγώ…»!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News