ΒΟΛΕΪ: Το Μαρκόπουλο τον πανελλήνιο τίτλο στο πρωτάθλημα νεανίδων Κ20

Ιστορική παρθενική πρωτιά στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία για το Μαρκόπουλο, μάλιστα την πρόσθεσε στην κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων επίσης στο Μουζάκι, πριν δύο μέρες.

Το Μαρκόπουλο είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ελλάδας νεανίδων στο βόλεϊ. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κοριτσιών κάτω των 20 ετών, που ολοκληρώθηκε το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου, νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ και του απέσπασε τα πρωτεία.

Κατάφερε μάλιστα, να γυρίσει την κατάσταση από 0-2 πίσω στα σετ. Επιπλέον, το Μαρκόπουλο έδωσε την ιδανική συνέχεια μετά την κατάκτηση του τίτλου στις κορασίδες (Κ18) πριν δύο ημέρες στο ίδιο γυμναστήριο. Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν ο τροπαιούχος στις νεάνιδες τις δύο τελευταίες σεζόν, έφτασε κοντά στο three peat στη διοργάνωση, όμως δέχτηκε την ανατροπή.

Τα σετ: 2-3 (25-21, 25-18, 23-25, 19-25, 09-15)

Π.Α.Ο.Κ. (Μηλοβιανού): Τερζόγλου, Τόλιου, Κυπαρίσση, Χατζέλια, Μιχοπούλου, Λόλα Ολ. / Παπαδοπούλου (λ), Λόλα Δ., Σταματίου, Μπακή, Αινάλη Ισμ., Αινάλη Ι., Ανατολάκη,

Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (Κανελλοπούλου): Σπανάκη, Ανυφαντή, Αλλαγιάννη, Ευαγγελίου, Παυλοπούλου, Κωτσαρά / Δήμου (λ), Καραγιάννη, Αδρακτά, Γράβαρη, Μπερκέτη, Μπενέζη, Νότη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News