Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ: Δηλώσεις και photo gallery από την κατάκτηση του τίτλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ νεανίδων

«Είμαστε η πιο δεμένη ομάδα, που έχει περάσει από το Μαρκόπουλο. Ακόμα κι όταν χάναμε 2-0 είπαμε ότι μας αξίζει και θα το πάρουμε. Η ψυχή μας είναι μεγάλη και νομίζω ότι το αποδείξαμε», δήλωσε η αρχηγός της ομάδας Βάγια Ευαγγελίου.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν τα στελέχη του Μαρκόπουλου μετά τον χτεσινοβραδινό συναρπαστικό τελικό με τον ΠΑΟΚ στο Μουζάκι και την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος βόλεϊ κοριτσιών κάτω των 20 ετών. Δεν ήταν μόνο η νίκη απέναντι στον κάτοχο του τροπαίου και μάλιστα με ανατροπή από 0-2 σετ. Ήταν και το γεγονός ότι ο πρώτος τίτλος στην ιστορία της ομάδας στις νεάνιδες προστέθηκε σε εκείνο, που είχε πάρει στις κορασίδες λίγες ημέρες πριν στο ίδιο γυμναστήριο.  

«Είναι μία μεγάλη δικαίωση για όλα τα παιδιά. Παρά τις γνωστές δυσκολίες, βασικά με την πολύμηνη καραντίνα κι έπειτα με τις προπονήσεις όταν παράλληλα υπήρχαν διαβάσματα και άλλες υποχρεώσεις, κατάφεραν κάτι σπουδαίο. Δώσαμε δύο τελικούς με την ίδια ομάδα και πήραμε ισάριθμους τίτλους», τόνισε περιχαρής η προπονήτρια Έλενα Κανελλοπούλου και πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό το ότι είχαμε λύσεις στο παιχνίδι. Δεν το βάλαμε κάτω ούτε όταν ήμασταν σε μειονεκτική θέση και γυρίσαμε την κατάσταση. Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στις αθλήτριες, στη διοίκηση και στους συνεργάτες μου γιατί αυτό είναι αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας».

Η αρχηγός Βάγια Ευαγγελίου τόνισε από την πλευρά της: «Νιώθω πολύ ωραία. Μετά το Πανελλήνιο κορασίδων κατακτήσαμε και το Πανελλήνιο νεανίδων και είμαστε ενθουσιασμένες, Είμαστε η πιο δεμένη ομάδα, που έχει περάσει από το Μαρκόπουλο. «Μας αξίζει και θα το πάρουμε», είπαμε με την προπονήτριά μας ακόμη κι όταν βρεθήκαμε πίσω με 2-0 στα σετ. Η ψυχή μας είναι μεγάλη και νομίζω ότι το αποδείξαμε. Από το 3ο σετ και μετά φτιάξαμε και την υποδοχή, που βασικά είναι θέμα ψυχολογίας. Μετά από αυτό βελτιώσαμε και το μπλοκ και την επίθεση κι έτσι φτάσαμε στην ανατροπή».  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News