ΒΟΛΕΪ: Ήττα για τις γυναίκες του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη
Κόντρα σε μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του τουρκικού πρωταθλήματος, την Turkish Airlines, ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ χωρίς να έχει στη σύνθεσή της τη Σάσκια Χίπε, η οποία αντιμετώπισε μικροενοχλήσεις.
Το τρίτο φιλικό ματς στη θερινή προετοιμασία ήταν και το πιο δυνατό για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Έδωσε στην Κωνσταντινούπολη χτες βράδυ το πιο γερό τεστ και γνώρισε την ήττα από την Turkish Airlines με 3-0 σετ (25-10, 25-13,25-13).
Στην αναμέτρηση κόντρα σε μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του τουρκικού πρωταθλήματος η ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκε χωρίς την Σάσκια Χίπε, η οποία προφυλάχθηκε λόγω ενός μικροπροβλήματος και θα παίξει στο επόμενο φιλικό στη γειτονική χώρα, σήμερα με αντίπαλο την Vakifbank.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο είχε τη δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από το χτεσινό ματς και ακόμα καλύτερη εικόνα για την κατάσταση της ομάδας θα σχηματίσει από τα επόμενα δύο παιχνίδια (με Vakifbank και Galatasaray) που θα ακολουθήσουν στο διάστημα παραμονής της ερυθρόλευκης αποστολής στην Τουρκία.
Tα σετ: 3-0. 25-10 (19’), 25-13 (20’), 25-13 (24’)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο): Γιώτα 3 (3/11 επ.), Εμμανουηλίδου 6 (5/14 επ., 1 μπλοκ), Ζιώγα 7 (7/32 επ.), Μαριάνα Αντράντε Κόστα 6 (5/27 επ., 1 μπλοκ, 55%υπ.-47%αρ.), Χριστοδούλου 3 (3 μπλοκ), Γενητσαρίδη 5 (5/30 επ.), Κακουράτου –λ (69%υπ.-46%αρ.)/ Σάλας 4 (4/14 επ., 45%υπ.-27%αρ.), Μιλεντίγεβιτς 1 (1/1 επ.), Τοτσίδου –λ (75%υπ.-45%αρ.)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τρομάζει στην επίθεση - Ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων σε ένα ημίχρονο!
- Λίστες UEFA: Έχουν δικαίωμα οι ελληνικές ομάδες για αλλαγές μετά τα playoffs;
- Ολυμπιακός: Πώς ο Μεντιλίμπαρ έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του και πώς αντέδρασαν
- ΟΦΗ Μεταγραφές: Επίσημη η απόκτηση του Νίκου Αθανασίου
- Ατρόμητος: Αυτό είναι το deal με τον Ολυμπιακό για τον Πνευμονίδη
