Bόλεϊ Final-4: Σερβίς στην Αρτα με ΟΦΗ-Ολυμπιακός και ΠΑΟ-ΠΑΟΚ
Αρχίζει σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Τ9 στους Κωστακιούς Άρτας το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ. Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ (17:00) και ακολουθεί η μονομαχία ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (20:00)
H γιορτή του βόλεϊ αρχίζει σήμερα στην Αρτα για την διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός και ο πρωτάρης σε φάιναλ-4 Κυπέλλου ΟΦΗ θα ανοίξουν την αυλαία της φετινής διοργάνωσης (28/3, 17:00, ΕΡΤ3).
Οι ερυθρόλευκοι «επισκέπτονται» για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν την Άρτα, έχοντας πανηγυρίσει στις 11 Δεκεμβρίου την κατάκτηση του Λιγκ Καπ (με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ).
Η αυλαία της πρώτης ημέρας θα πέσει με τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, που είναι αντίπαλοι και στους ημιτελικούς της Volley League που είναι σε εξέλιξη (με τους πράσινους να προηγούνται με 2-1 νίκες), ενώ ήταν αντίπαλοι και στον προ διετίας ημιτελικό του φάιναλ φορ στην Καλαμάτα.
Ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό είχαν βρεθεί και πάλι σε ημιτελικό Κυπέλλου. Ηταν στις 31 Μαρτίου 2023 στην Καλαμάτα και ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 3-1 σετ.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
ΤΕΛΙΚΟΣ: Σάββατο 29 Μαρτίου 2025
19.00, ΕΡΤ-2: Τελικός
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ: – Παρασκευή 28 Μαρτίου 2025Βολει
17.00, ΕΡΤ-3: Ο.Φ.Η. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΟΝΕΧ
20.00, ΕΡΤ-3: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Π.Α.Ο.Κ. F&U
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρασκήνιο: Τα διεθνή Μέσα αναρωτιούνται πώς γίνεται να κέρδισε τέτοιο πέναλτι η ΑΕΚ κι εδώ... όλα καλά
- Μπορεί να πάρει τον Γιόκιτς ο Παναθηναϊκός; Ο Ομπράντοβιτς απαντά
- Αποκάλυψη Μπέου: «Ο Νίκολιτς μου είπε προσωπικά ότι δεν ήταν πέναλτι»
- Ολυμπιακός: Η στήριξη της ΠΑΕ και του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου
- Ηρακλής: Ο Μονεμβασιώτης απάντησε για το μέλλον του Ματσάρι
