ΒΟΛΕΪ: Ήττα και αποκλεισμός της Κηφισιάς στο Βαλκανικό Κύπελλο
Στην 3η και τελευταία μέρα της διοργάνωσης στην Άγκυρα η αθηναϊκή ομάδα γνώρισε τη δεύτερη ήττα της, έμεινε στην 3η θέση και αποκλείστηκε από την ευρωπαϊκή συνέχεια.
Ο ΑΟΠ Κηφισιάς γνώρισε δεύτερη ήττα στην Άγκυρα για το Βαλκανικό Κύπελλο βόλεϊ και αποκλείστηκε. Η αθηναϊκή ομάδα έχασε 3-0 από την Χάλκμπανκ στην 3η και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης κι έμεινε στην 3η θέση.
Συγκριτικά με το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Κραγκούγεβατς (σ.σ. ήττα με 3-1 σετ) ο Γιάννης Ορφανός είχε στη διάθεση του τους Μαρκς και Ντε Βέιγερ, αλλά η διαφορά δυναμικότητας με την τουρκική ομάδα ήταν εμφανής. Η Κηφισιά ήταν κοντά στο σκορ μέχρι ένα σημείο των σετ, όμως όταν η Χάλκμπανκ αύξανε τη διαφορά δεν μπορούσε ν’ ακολουθήσει. Με αυτή τη νίκη η Χάλκμπανκ πήρε και το εισιτήριο για το Challenge Cup όπου θα αντιμετωπίσει τη βουλγαρική Ντούπνιτσα.
Τα σετ:25-19, 25-18, 25-18
Χάλκμπανκ: Σελτσούκ, Μπρούνο, Βίγκρας, Γιγκίτ, Εφέ, Μουσταφά / Βολκάν (λ), Τσανέρ (λ), Ασλάν
ΑΟΠ Κηφισιάς: Ντέ Βέιγερ, Κωτσάκης, Κωστόπουλος, Μαρκς, Λινάρδος, Μελλές / Κοντοστάθης (λ), Σωνάκης (λ), Σπηλιώτης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ατρόμητος - ΑΕΚ: Πότε αναμένεται να διεξαχθεί η αναμέτρηση
- Το μεγάλο Συνέδριο της εφημερίδας «Το Βήμα»: «Διάλογοι για την Αθήνα: Από τον μύθο στη σύγχρονη πόλη»
- Βασίλης Σπανούλης: «Η ομάδα είναι στον σωστό δρόμο, χρειάζεται χημεία»!
- Ομπράντοβιτς: «Είχαμε και άσχημες στιγμές»
- Μπαρτζώκας: «Κάναμε λάθη και πρέπει να προσέχουμε περισσότερο»
