ΒΟΛΕΪ: Στη Σκύδρα για τουρνουά οι άνδρες του ΠΑΟΚ
Μετά τους δυνατούς αγώνες στη Σερβία ο ΠΑΟΚ τσεκάρει την αγωνιστική του κατάσταση σε νέο τουρνουά και θα έχει ένα φιλικό με τον Άρη την Παρασκευή και άλλο ένα με τον Αριστοτέλη Σκύδρας το Σάββατο.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την έναρξη της φετινής Volley League περιλαμβάνει ένα ακόμα τουρνουά, αυτή τη φορά στη Σκύδρα. Μετά τους δυνατούς αγώνες στην Σερβία οι άνδρες του ΠΑΟΚ θα δώσουν μέσα στην εβδομάδα δύο ακόμα φιλικά και θα έχουν μία ακόμα καλή ευκαιρία να δοκιμάσουν την αγωνιστική τους κατάσταση.
Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 θ’ αντιμετωπίσει τον τοπικό Αριστοτέλη Σκύδρας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νότιγχαμ: Η ατάκα του Γκλάσνερ στον Μαρινάκη - «Τώρα θέλω να έρχεσαι κάθε εβδομάδα»
- ΑΕΚ: Και οι... τυφλοί είδαν - VAR και διαιτητής την έσωσαν με πέναλτι-εφεύρεση
- Παρασκήνιο: Η Αστυνομία θα... διευκολύνει και τους άλλους φιλάθλους όπως αυτούς του Παναθηναϊκού;
- Σοκαριστικές σκηνές στη Νορβηγία: Κατέρρευσε εξέδρα με οπαδούς της Μπόντο Γκλιμτ στο ντέρμπι με την Τρόμσο
- Black Friday και Cyber Monday 2026: Το στοίχημα για την τόνωση της κατανάλωσης - ΕΥ: Δύο στους τρεις Έλληνες σχεδιάζουν αγορές
