Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Στην ελίτ του Champions League - Υποβιβάστηκε ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός δεν δήλωσε όπως αναμενόταν συμμετοχή στο Champions League βόλεϊ ανδρών και έτσι ο Ολυμπιακός θα πάρει μέρος στην κορυφαία διοργάνωση και στις γυναίκες και στους άνδρες.
Ο Ολυμπιακός είναι το μοναδικό κλαμπ στην Ελλάδα που δηλώνει συμμετοχή στο Champions League, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, κι αυτό του δίνει σημαντικό προβάδισμα να βρεθεί στην ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ.
Επειδή δεν μετράει όμως ακόμη η περσινή χρονιά, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει και φέτος από τους προκριματικούς, ενώ του χρόνου που θα έχει καλύτερη βαθμολογία θα μπει στην League Phase, που θα έχει ομάδες με κλειστά συμβόλαια.
Στο βόλεϊ γυναικών θα δηλώσει για δεύτερη χρονιά συμμετοχή, η πρώτη ήταν όταν αποκλείστηκε από την Πόρτο, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να ξαναδοκιμάσει την τύχη του, με το καλύτερο ρόστερ που είχε ποτέ στην ιστορία του.
Συνολικά δήλωσαν συμμετοχή 10 σύλλογοι (5 ανδρών, 5 γυναικών) και πιο συγκεκριμένα:
Στις γυναίκες, δήλωσαν συμμετοχή:
Champions League: Ολυμπιακός
CEV Cup: ΠΑΟΚ
Challenge Cup: Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, ΑΟ Θήρας
Στους άνδρες, τα σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή είναι τα εξής:
Champions League: Ολυμπιακός
CEV CUP: Παναθηναϊκός, Μίλων
Challenge Cup: ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
