Ολυμπιακός: Ανανέωσε τον Πέριν
Ο Πέριν θα συνεχίσει να είναι παίχτης του Ολυμπιακού για ακόμα έναν χρόνο.
Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γκόρντον Πέριν για έναν ακόμα χρόνο .
Ο Γκόρντον Πέριν αποτέλεσε εμβληματική φιγούρα την προηγούμενη σεζόν στο βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο CEV Champions League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τζον Γκόρντον Πέριν. Ο Καναδός ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, μονοετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου».
Η δήλωση του Τζον Γκόρντον Πέριν στον σύλλογο
«Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν. Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ αυτή την ομάδα στο γήπεδο. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, να συνεχίσω να δουλεύω ακατάπαυστα, για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας για τη νέα σεζόν».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
