Βαλεφόλια-Παναθηναϊκός 3-2: Έχασε αλλά δεν χάθηκε - Τι χρειάζεται στη ρεβάνς για σηκώσει την ευρωπαϊκή κούπα!
Την επόμενη Τετάρτη η μεγάλη ρεβάνς.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-2 σετ από τη Βαλεφόλια στον πρώτο τελικό του CEV Challenge Cup Women. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 19:00 στο «Μ. Λιούγκας» της Γλυφάδας, όπου το «τριφύλλι» χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να κατακτήσει το τρόπαιο.
Στο αγωνιστικό μέρος, οι «πράσινες» ακολουθούσαν στο πρώτο σετ μέχρι τα μέσα, όμως τελικά το έχασαν με 25-20. Στο δεύτερο σετ η εικόνα τους βελτιώθηκε σημαντικά και με καλή απόδοση σε όλους τους τομείς ισοφάρισαν, επίσης με 25-20.
Παρότι ο Παναθηναϊκός έδειχνε να έχει το μομέντουμ, στο τρίτο σετ η Βαλεφόλια επέβαλε τον ρυθμό της και προηγήθηκε ξανά με 25-12.
Η επόμενη παρτίδα ξεκίνησε δύσκολα για τις «πράσινες», οι οποίες πάντως αντέδρασαν, ενίσχυσαν το μπλοκ τους και πήραν το σετ με 25-22, στέλνοντας τον αγώνα στο τάι-μπρέικ.
Στο πέμπτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά, αλλά η Βαλεφόλια ανέβασε ρυθμό στα κρίσιμα σημεία και πήρε τη νίκη με 15-12.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βάργκα: «Έφυγα και δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τους συμπαίκτες μου στη Φερεντσβάρος»
- ΟΦΗ: Η απίστευτη αντίδραση ενός πιτσιρικά όταν μαθαίνει ότι θα πάει στον τελικό κυπέλλου
- Σέρχιο Κόκε: Του έγινε πρόταση να γίνει η ζωή του ταινία στο Netflix
- Κωστούλας Μεταγραφές: Ο Χιούρτζελερ το ξέκοψε στους μνηστήρες
- Ιππασία: Πρωτάθλημα & Διεθνής αγώνας Ιππικής Αντοχής στο Κιλκίς!
