ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Η Οστάνδη αντίπαλος του «τριφυλλιού» στους «16» του Challenge Cup
Oι «πράσινες» εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μετά τη νίκη με 3-0 επί της Οστράβα και τώρα στο δρόμο τους θα βρεθεί η βελγική ομάδα.
Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ανέτρεψε την ήττα με 3-2 σετ στην Τσεχία και με τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου έφτασε στην καθαρή νίκη (3-0) που της εξασφάλισε το εισιτήριο για τη φάση των «16» του CEV Challenge Cup.
Εκεί οι «πράσινες» θα βρουν ως αντίπαλο την Οστάνδη. Η βελγική ομάδα ηττήθηκε με 3-0 σετ από τους έτερους Βέλγους εντός έδρας, με τον επαναληπτικό να μην διεξάγεται ωστόσο λόγω κρουσμάτων Covid-19 στην Γκενκ. Έτσι, η βελγική ομάδα ηττήθηκε με 3-0 σετ στα… χαρτιά και αποκλείστηκε, με αποτέλεσμα η Οστάνδη να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό Α.Ο. για την διεκδίκηση μίας θέσης στους «8» στης διοργάνωσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σούπερ Λιγκ: Η χρυσή βίβλος - Εφτασε τις 14 κατακτήσεις η ΑΕΚ
- Ολυμπιακός: Η εκτίμηση του Μπαρτζώκα στον Τζέιμς τον επαναφέρει στο προσκήνιο
- Παναθηναϊκός: Διαμαρτυρία για τη διαιτησία με βίντεο στη EuroLeague - Που δόθηκε έμφαση
- Θεσσαλονίκη: «Ιωάννης Ιωαννίδης» ονομάστηκε σχολικό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους, στη μνήμη του «ξανθού»
- Premier League: Το πρόγραμμα της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι στον δρόμο για τον τίτλο
