ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Τα ζευγάρια της 1ης αγωνιστικής στη Β’ φάση

Απευθείας από τη Β’ φάση αρχίζει το Κύπελλο Ελλάδας γυναικών στο βόλεϊ και οι αγώνες θα γίνουν στις 25 Δεκεμβρίου με εννέα ομάδες της Α2 κατηγορίας και πέντε της Pre League να έχουν χωριστεί σε δύο ζώνες.

Με συντονισμό από τα γραφεία της ΕΟΠΕ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, μέσω τηλεδιάσκεψης, η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η διοργάνωση αρχίζει απευθείας από τη Β’ φάση. Θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 12 Ιανουαρίου και οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 15 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τη συμπληρωματική προκήρυξη, που πρόσφατα εξέδωσε η ομοσπονδία, δεν θα γινόταν η Α’ φάση και οι ομάδες της Α2 εθνικής κατηγορίας, που είχαν δηλώσει συμμετοχή, περνούσαν απευθείας στη Β’ φάση.
 
Στο συγκεκριμένο στάδιο οι εννέα ομάδες της Α2 εθνικής κατηγορίας (ΑΕ Αγ. Παρασκευής, ΑΕ Αμπελοκήπων, ΟΦΑ Απολλώνιος, ΑΟΝΣ Μίλων, ΓΣ Πετρούπολης, ΑΣ Γιάννενα, ΑΣ Ελπίς, ΜΑΣ Νέα Γενιά, Φοίνικας Αλεξανδρούπολης) και οι πέντε της Pre League, που είναι δηλωμένες δήλωσαν συμμετοχή (Απόλλων Καλαμάτας, ΦΟ Βριλησσίων, ΓΣ Ηλιούπολης, ΑΣ Ακαδημίες Πρωταθλητών Πευκών, ΧΑΝΘ) χωρίζονται σε δύο ζώνες με βάση την Ένωση/Περιφέρεια που ανήκουν:

Τα ζευγάρια, όπως τα ανέδειξε, η κλήρωση:

Α’ ΖΩΝΗ

Α.Ε. Αγ. Παρασκευής – Γ.Σ. Ηλιούπολης
Γ.Σ. Πετρούπολης – Απόλλων Καλαμάτας
Ο.Φ.Α. Απολλώνιος – Α.Ε. Αμπελοκήπων
Α.Ο.Ν.Σ Μίλων – Φ.Ο. Βριλησσίων

Β’ ΖΩΝΗ

Φοίνικας Αλεξανδρούπολης – Χ.Α.Ν.Θ.
Α.Σ. Γιάννενα – Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων
Μ.Α.Σ. Νέα Γενεά – Α.Σ. Ελπίς

Το σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News