ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΖΗΣ: «Δεν δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ομολόγησε με πίκρα ότι από το 2ο σετ και μετά η ομάδα έχασε αυτοσυγκέντρωση και ρυθμό, έκανε λάθη και ηττήθηκε δίκαια από τον Παναθηναϊκό.

Φανερά πικραμένος από την εξέλιξη του ντέρμπι και τελικά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Καζάζης υποστήριξε ότι τα πράγματα άλλαξαν άρδην σε βάρος της ομάδας του μετά τα σερβίς του Ανδρεόπουλου στο 2ο σετ. Ο πολύπειρος προπονητής επισήμανε ότι στα κρίσιμα σημεία ο Ολυμπιακός δεν είχε συμπεριφορά μεγάλης ομάδας.

«Ξεκινήσαμε καλά, πήραμε καθαρά το 1ο σετ, προηγηθήκαμε στο 2ο, αλλά τα σερβίς του Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου μας δημιούργησαν πρόβλημα. Εκεί χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση και το ρυθμό μας. Εκεί δεν δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα. Δίκαια νίκησε ο Παναθηναϊκός. Έπρεπε να κρατήσουμε την σταθερότητα μας. Κάναμε βεβιασμένα λάθη και μετά ήρθε η ήττα».

Από την πλευρά των παικτών ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής δήλωσε: «Η αυτοσυγκέντρωση μας χάνεται όταν χάνουμε ένα σετ που πιστεύουμε πως είναι δικό μας. Όταν συμβαίνει αυτό χάνεται η συνοχή και η συγκέντρωση και αυτό πρέπει να το δούμε. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να κερδίζει αλλά εφέτος έχουμε κάνει περισσότερες ήττες από κάθε άλλη χρονική στιγμή αυτή την περίοδο και αυτό με προβληματίζει».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News