ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σήμερα η κλήρωση των ομάδων βόλεϊ
Οι “πράσινοι” θα λάβουν συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Οκτώβρη “μπαίνουν” οι γυναίκες και Νοέμβρη οι άνδρες
Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος:
Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στα κύπελλα Ευρώπης μετά από πολλά χρόνια απουσίας σε άνδρες και γυναίκες στο βόλεϊ και την Παρασκευή το μεσημέρι στις 13:30 μαθαίνει τους αντιπάλους του.
Οι «πράσινοι» και τα «φίνα κορίτσια» θα συμμετάσχουν στο Challenge Cup και φιλοδοξούν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία.
Ο Panathinaikos επιστρέφει εκεί που ανήκει και στόχος είναι να ξαναζήσουν τα τμήματα τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος και εκτός συνόρων.
Οι πρώτοι αγώνες των γυναικών είναι 26-28/10 και οι επαναληπτικοί 2-4 Νοεμβρίου ενώ στους άνδρες οι πρώτοι αγώνες είναι 9-11 Νοεμβρίου και οι επαναληπτικοί 16-18 Νοεμβρίου.
Δείτε ζωντανά την κλήρωση στον ακόλουθο σύνδεσμο του επίσημου λογαριασμού της CEV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Κόκκινη-μαρς χάρισε στον Καλάμπρια ο... ελίτ Λάμπρεχτς
- Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε στη μάχη της 4ης θέσης
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής
- Λουτσέσκου: «Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ροτέισον, δεν είναι εύκολο να χάνεις Μεϊτέ και Κωνσταντέλια»
- ΟΦΗ: Η πρώτη ομάδα εκτός Big-4 που νίκησε τον Λεβαδειακό!
