ΒΟΛΕΪ: Παρούσα η ΕΟΠΕ στη Γενική Συνέλευση της Βαλκανικής Συνομοσπονδίας

Διπλή εκπροσώπηση είχε η ελληνική ομοσπονδία στη Γενική Συνέλευση της Βαλκανικής Συνομοσπονδίας βόλεϊ, η οποία έγινε στα Σκόπια και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε διοργανωτές σε αγώνες της επόμενης χρονιάς.

Με την παρουσία και της ελληνικής ομοσπονδίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας η ετήσια Γενική συνέλευση της Βαλκανικής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Ήταν επίσης παρόντες ο πρόεδρος της CEV Αλεξάντερ Μπόρισιτς, ο αντιπρόεδρος Ρενάτο Αρένα και ο υπεύθυνος  συνεργασίας με τις Zonal Associations Μοτλουτζίλ Οζκαν.

Η ΕΟΠΕ ήταν ανάμεσα σε στελέχη από τις 11 βαλκανικές χώρες και την εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος Κώστας Χαριτωνίδης και ο Εκτελεστικός διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος.

Στη συνέλευση έγινε ανασκόπηση περυσινών πρωταθλημάτων, ορίστηκαν διοργανωτές της επόμενης χρονιάς, ενώ παρουσιάστηκε και το νέο web site της Βαλκανικής, καθώς και πολλά διαδικαστικά θέματα κανονισμών.

Την προεδρεία για την επόμενη χρονιά αναλαμβάνει η Τουρκία.

Διοργανωτές των επόμενων ηλικιακών Βαλκανικών πρωταθλημάτων 

Οι διοργανωτές των επόμενων Βαλκανικών πρωταθλημάτων σάλας είναι:

Αγοριών Κ20: Κόσοβο
Κοριτσιών Κ19: Ρουμανία
Αγοριών Κ18: Σερβία
Κοριτσιών Κ17: Σερβία
Αγοριών Κ17: Βουλγαρία
Κοριτσιών Κ16: Τουρκία

Το Βαλκανικό πρωτάθλημα beach volley Κ20 θα διοργανώσει η Ρουμανία και το Βαλκανικό πρωτάθλημα beach volley Κ22 η Ρουμανία. Για τα Βαλκανικά beach volley ανδρών και γυναικών, οι διοργανώτριες χώρες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Οι ημερομηνίες, οι όμιλοι και οι πόλεις των ανωτέρω διοργανώσεων θα αποφασιστούν στην σύσκεψη της Τεχνικής επιτροπής τέλος Απριλίου στην Τουρκία υπό την προεδρεία του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΕΟΠΕ Περικλή Μπακοδήμου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News