VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μετάθεση του αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης
Η ΕΟΠΕ ενημέρωσε ότι το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής στη Volley League γυναικών μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη μετατέθηκε κατά μία ημέρα και θα γίνει την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου.
Νέα αλλαγή ημερομηνίας σε αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού εξαιτίας της ιστορικής πρόκλησης, που αναλαμβάνει μεσοβδόμαδα στην Ισπανία, για την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup.
Ο Άρης ανακοίνωσε ότι μετά από ενημέρωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, μετατίθεται κατά μία ημέρα το ντέρμπι, που θα δώσει με τον Παναθηναϊκό για την 20η αγωνιστική στη Volley League γυναικών.
«Συγκεκριμένα, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά την Κυριακή 06/02, αντί για το Σάββατο 05/02 οπότε ήταν προγραμματισμένος και θα ξεκινήσει στις 15:30», αναφέρει ακόμα η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη. Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες η ΕΟΠΕ είχε αποφασίσει να μεταθέσει για τις 16 Φεβρουαρίου τον αγώνα του Παναθηναϊκού με το Μαρκόπουλο για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος προκαλώντας την αντίδραση του Ολυμπιακού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Πέθανε ο σπουδαίος αθλητικογράφος Σταύρος Τσώχος
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια και το Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν
