Βρανόπουλος: «Όταν ο Παναθηναϊκός είναι μία γροθιά θα βρίσκεται στη φυσική του θέση»
Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρης Βρανόπουλος συνεχάρη τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ για την κατάκτηση του Κυπέλλου και τόνισε πως αν όλοι είναι μια γροθιά ο σύλλογος θα βρίσκεται στη φυσική του θέση.
Στον Παναθηναϊκό θέλουν ν’ αποτελέσει την αρχή για την καθιέρωση στην κορυφή το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, που κατέκτησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο. Σε αυτό το πνεύμα ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρης Βρανόπουλος έστειλε μήνυμα στα social media και τόνισε πως όταν στην ομάδα είναι όλοι μια γροθιά ο σύλλογος θα βρίσκεται στη φυσική του θέση.
Ο Παναθηναϊκός θυμίζουμε, επέστρεψε στους τίτλους μετά από 11 χρόνια με τη νίκη του κόντρα στον ΑΟ Θήρας με 3-1. Με το ποστάρισμά του στο instagram ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Δημήτρης Βρανόπουλος έγραψε: «Όταν ομάδα, κόσμος και διοίκηση είναι μια γροθιά, ο Παναθηναϊκός μας θα είναι στη φυσική του θέση. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος!!».
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αποθέωση για Μαρινάκη: «Ένα τέτοιο έργο πραγματοποιείται για πρώτη φορά με τη γενναιοδωρία του Έλληνα ευεργέτη»
- Ολυμπιακός: Η αξιολόγηση του σχεδιασμού λίγο πριν την πρώτη συγκέντρωση
- Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Μεντιλίμπαρ εισηγήθηκε την παραμονή του Ντάνι Γκαρθία
- Νέο «χαστούκι» της ΕΕΑ σε Λιόλιο και Προμηθέα
- Ξέσπασμα Ταρέμι: «Δεν μας θέλουν στα νοκ άουτ...»
