THE SPY CAM
{ Πήρατε την ευθύνη, δείτε τα... κρυφά μυστικά της}

The Spy Cam: Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Η έρευνα του Καρυπίδη, τι συμβαίνει με τον Ζίφκοβιτς, οι επενδύσεις του Στολτίδη και οι εξηγήσεις του Αλμέιδα

Μπελάδες με Ζίφκοβιτς

Την απόδοση του Κάλεντ Νάρεϊ βλέπουν στην Τούμπα ως το πιο θετικό στοιχείο της σεζόν. Συνηγορούν προς το ίδιο συμπέρασμα και τα δημοσιεύματα στη Γερμανία, για τον πρώην εξτρέμ της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Αλλά στη Θεσσαλονίκη εκφράζονται ενστάσεις. Με κορυφαία όλων ότι η παρουσία του Νάρεϊ στην 11άδα και, μάλιστα, σε δεξί άκρο της επίθεσης εξουδετέρωσε ουσιαστικά τον Άντριγια Ζίφκοβιτς, ο οποίος μοιάζει έως τώρα με σκιά του εαυτού του. Το αρνητικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ανάλογες συζητήσεις γίνονται και στο φιλικό περιβάλλον του Σέρβου εξτρέμ.

Οι επενδύσεις σε Χαλκιδική και Άγιο Στέφανο

Σόκαρε πολύ κόσμο η είδηση ότι βγαίνει σε πλειστηριασμό το σπίτι του Ιεροκλή Στολτίδη στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης. Κυρίως επειδή θεωρούσαν οι περισσότεροι ότι ο “Ιέρο” έκανε πολύ καλά συμβόλαια και στον Ηρακλή, αλλά κυρίως στον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι ότι από το ποδόσφαιρο ο Άκης πήρε πολλά χρήματα, αν εξαιρέσουμε ένα φέσι που του έβαλαν στην Κέρκυρα. Πώς βρέθηκε σε αυτή τη θέση; Στις ποδοσφαιρικές πιάτσες της Θεσσαλονίκης αποδίδουν το πρόβλημα σε κάποιες επενδύσεις που έκανε ο Στολτίδης υπό την καθοδήγηση του ποδοσφαιρικού μέντορά του. Μπλέχθηκε με κάτι μεζονέτες στον Άγιο Στέφανο πριν μπούμε στα μνημόνια και έπειτα απέκτησε μετοχές σε μια εταιρία στη Χαλκιδική, που έσκασε στα χρόνια της κρίσης. Αυτά!

Τούς κέρδισε στη Λεωφόρο

Ούτε ο Μανόλο Χιμένεθ δεν ήταν τόσο δεμένος με τους παίκτες της ΑΕΚ τη σεζόν του πρωταθλήματος, όσο δείχνει και είναι τώρα ο Ματίας Αλμέιδα. Κι ας είχε ο Ισπανός προηγούμενη εμπειρία από τα Σπάτα, αλλά και είχε δουλέψει με τους περισσότερους επιπλέον μισή σεζόν. Όπως λένε στα αποδυτήρια, ο Αργεντινός κέρδισε τα αποδυτήρια μετά την ήττα από τον Βόλο και τον τρόπο, με τον οποίο μίλησε στους παίκτες. Κυρίως, όμως, τα κατάφερε μετά από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και παρά τις τέσσερις μαζεμένες αλλαγές του. Ο Αλμέιδα και οι συνεργάτες του εξήγησαν στους παίκτες ότι οι αλλαγές έγιναν και λόγω του εκνευρισμού, που τους είχε προκαλέσει ο Γκεόργκι Καμπάκοφ. Είχε, δηλαδή, ένα επιχείρημα και στα αποδυτήρια το μέτρησαν σωστά.

Ψάχνει για Έλληνες

Δεν έχει αρχίσει καλά η σεζόν για τον Άρη, αλλά ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν ανησυχεί. Λέει μεταξύ άλλων ότι και την προηγούμενη σεζόν χρειάστηκε χρόνο η ομάδα του για να βρει τον βηματισμό της. Το αφεντικό του Άρη προβληματίζεται μόνο για την έλλειψη ελληνικού στοιχεία στα αποδυτήρια, απόρροια της πολιτικής που ακολούθησε ο Χέρμαν Μπούργος. Γι’ αυτό ψάχνει ένα – δυο αξιόλογους Έλληνες για να τους εντάξει στην ομάδα τον Ιανουάριο…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News